OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Σακκάς: Νέα σχολική χρονιά με τον Δ. Τρικκαίων σταθερά δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα

Τι ευχές του για τη νέα σχολική χρονιά 2024-25 απηύθυνε σε μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς, γονείς – κηδεμόνες, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, παρευρεθείς σε αγιασμούς σχολείων.

Το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου 2024 ο κ. Σακκάς μετέβη αρχικώς στο 2 ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων και στη συνέχεια στο 1 ο ΕΠΑΛ Τρικάλων, όπου τελέστηκε ο αγιασμός παρόντων στελεχών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο κ. Σακκάς, απευθυνόμενος σε μαθητές και μαθήτριες είπε ότι τα χρόνια στο σχολείο «είναι τα καλύτερα χρόνια, που μπορείτε να τα χαρείτε και να τα αξιοποιήσετε, προκειμένου αύριο να ενταχθείτε στην κοινωνία ως άνθρωποι έτοιμοι να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο». Και τόνισε ότι «ο Δήμος ήταν , είναι και θα παραμείνει δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα με όλες του τις δυνάμεις».

Ο αγιασμός στο 1 ο ΕΠΑΛ τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομου, ενώ παρέστησαν, η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Δια Βίου Μάθησης Σάκης Ξάφος, o διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Δρ. Αλ. Καπανιάρης και εκπρόσωπος της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων.

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Σχολικό βοήθημα 120 € μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»

otavoice

Εντυπωσιάζει η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Η δημοτική αρχή Ηλίδας, στους αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

otavoice

Ο δήμαρχος Σπάρτης στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Ξεκίνησε ομαλά η νέα σχολική χρονιά στον Δήμο Χαλκηδόνος

otavoice