OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Μ. Ψυχάλης: «Θα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο τα σχολεία του δήμου »

Το πρώτο «κουδούνι» στα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ακούστηκε το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου. Όπως κάθε χρόνο, τα χαμόγελα και οι φωνές των παιδιών «πλημμύρισαν» τα προαύλια των σχολείων, ενώ οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς αντάλλασσαν ευχές για καλή σχολική χρονιά.

Σε όλα τα σχολεία τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός, ενώ οι ιερείς μετέφεραν μήνυμα του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ.κ. Κύριλλου, με ευχές για τη νέα χρονιά.
Το «παρών» στους Αγιασμούς στο 1ο Δημοτικό Πεύκης, στο 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης και στο νεόδμητο 3ο Δημοτικό Λυκόβρυσης, έδωσε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Μπελεχρή και Καθημερινότητας Γιάννη Καλαμπαλίκη.

Αφού ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για τη νέα σχολική χρονιά, στάθηκε στα πολλά και σημαντικά έργα που πραγματοποιήθηκαν στα σχολεία της πόλης το προηγούμενο διάστημα. Έργα που αναβάθμισαν τα σχολεία της πόλης κάνοντάς τα πιο λειτουργικά, πιο ασφαλή και πιο όμορφα.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης τόνισε ότι η προσπάθεια για βελτίωση των σχολείων είναι διαρκής για τη δημοτική Αρχή αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το προηγούμενο διάστημα αναβαθμίσαμε τις σχολικές δομές μας, παραδίδοντας σήμερα τα σχολεία μας στην εκπαιδευτική κοινότητα. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε να τις κάνουμε ακόμα καλύτερες. Η διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης επενδύει στην Παιδεία. Είμαστε συνέχεια δίπλα στα παιδιά μας!».

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, στο περιθώριο της διαδραστικής παράστασης με τον Σταύρο Ντάφλο, θα δοθούν τα voucher σε όλα τα παιδιά της Α’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

Άνοιξε τις πύλες του το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης

Ασφαλώς, ιδιαίτερα ξεχωριστός ήταν ο αγιασμός στο νεόδμητο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης, ενός σχολείου «κόσμημα» για την πόλη μας. Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις ενέργειες του Δήμου έτσι ώστε να είναι έτοιμο το σχολείο στο πρώτο «κουδούνι» και τόνισε: «Δεσμεύομαι ότι το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης θα γίνει ένα σχολείο πρότυπο, που όλοι θα θαυμάζουν. Δεν σταματάμε στιγμή να εργαζόμαστε για αυτό».

Όσον αφορά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης τα «βλέμματα» τράβηξαν τα νέα σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου 5×5. Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος σε όλες τις σχολικές μονάδες παρέδωσε αθλητικό υλικό, προκειμένου τα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους.

Τα παιδιά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για τα νέα γήπεδα στα σχολεία τους, δείχνοντας… ανυπόμονα για τα πρώτα σουτ!

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο για τα παιδιά μας!

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Σχολικό βοήθημα 120 € μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»

otavoice

Εντυπωσιάζει η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Η δημοτική αρχή Ηλίδας, στους αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

otavoice

Ο δήμαρχος Σπάρτης στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Ξεκίνησε ομαλά η νέα σχολική χρονιά στον Δήμο Χαλκηδόνος

otavoice