OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Θερμές ευχές από το Δήμαρχο Αμαρουσίου προς τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς

Κοντά στα παιδιά κατά τους αγιασμούς των σχολείων όλων των βαθμίδων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και τα στελέχη της Διοίκησης,
δίνοντας τις θερμές ευχές τους για μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά με υγεία και πρόοδο για όλους.

Η συμμετοχή σύσσωμης της Διοίκησης του Δήμου στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί την υψηλή προτεραιότητα που αποδίδεται στη νέα γενιά και την αμέριστη στήριξη στη σχολική
κοινότητα της πόλης.

Ο Δήμαρχος κ. Αμπατζόγλου παρέστη στον αγιασμό του 8 ου Γυμνασίου στην Αγία Φιλοθέη, τον οποίο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνα κ.κ. Κύριλλος,
παρουσία των εκπαιδευτικών και των γονέων των μαθητών/τριών. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνοδευόταν από τους Αντιδημάρχους Ελένη Λέκκα, Νικόλαο Πέππα, Πέτρο Κόνιαρη, τους Δημοτικούς Συμβούλους Χρυσόστομο Σχινά, Ευτυχία Παρασύρη και τη Γενική Γραμματέα του Δήμου Μαίρη Γαλαζούλα.

Παρούσα στην τελετή του αγιασμού και η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη.

Νωρίτερα, βρέθηκε κοντά στους/στις μαθητές/τριες του 3 ου και 11 ου Δημοτικού Σχολείου (Φλοίας 33), όπου μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των παιδιών παρακολούθησε την τελετή του αγιασμού, μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνο Βλάχο και τους Αντιδημάρχους Σπύρο Σταθούλη και Δημήτρη Σμυρνή.

Στο χαιρετισμό του του προς τη σχολική κοινότητα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου σημειώνει:

«Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι,
Σήμερα, με την τελετή του αγιασμού, ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη ελπίδες, προκλήσεις και ευκαιρίες. Είναι μια σημαντική ημέραγια όλους μας, καθώς σηματοδοτεί την αρχή ενός ταξιδιού γνώσης και εξέλιξης.

Αγαπητά παιδιά, το σχολείο είναι ο χώρος όπου θα αποκτήσετε τις γνώσεις και τις αξίες που θα σας συνοδεύουν σε όλη σας τη ζωή. Σας καλώ να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για μάθηση, να είστε επίμονοι και να κυνηγάτε τα όνειρά σας με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, είστε οι ακρογωνιαίοι λίθοι αυτής της διαδικασίας. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή αφοσίωση και την ανεκτίμητη συμβολή σας στη διαμόρφωση του μέλλοντος της κοινωνίας μας.

Ως Δήμος, δεσμευόμαστε να βρισκόμαστε δίπλα σας, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υποδομές και στηρίζοντας κάθε προσπάθεια για βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον για τα παιδιά μας.

Εύχομαι σε όλους μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία, πρόοδο και επιτυχίες.»

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Σχολικό βοήθημα 120 € μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»

otavoice

Εντυπωσιάζει η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Η δημοτική αρχή Ηλίδας, στους αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

otavoice

Ο δήμαρχος Σπάρτης στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Ξεκίνησε ομαλά η νέα σχολική χρονιά στον Δήμο Χαλκηδόνος

otavoice