OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον Δήμο Πεντέλης – Η απάντηση στις διαμαρτυρίες

Νατάσσα Κοσμοπούλου: Καλή σχολική χρονιά! Είμαστε δίπλα στα παιδιά μας με κάθε τρόπο!

Στους αγιασμούς του 1 ου Νηπιαγωγείου και 1 ου Δημοτικού ΔΚ Πεντέλης καθώς και του Γυμνασίου & του Λυκείου ΔΚ Νέας Πεντέλης παρέστη η Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024.

Με συνέπεια απέναντι στα παιδιά μας, υλοποιώντας την υποχρέωσή μας να μη χαθεί ούτε μία σχολική ώρα, κυρίως στα σχολεία που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά, το κουδούνι χτύπησε κανονικά, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς!

‘Η νέα σχολική περίοδος μας βρήκε σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή για τον τόπο μας, αλλά καταφέραμε, ξεπερνώντας τις δυσκολίες και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα την πρόκληση να την κάνουμε ευκαιρία δράσης και αναγέννησης.
Υλοποιήσαμε έργα συντήρησης στο μεγαλύτερο μέρος των σχολείων μας, επισκευάσαμε και αποκαταστήσαμε, και με τη στήριξη του κράτους, τις ζημιές στα σχολεία.
Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα και την ΚΤΥΠ για την άμεση και αποτελεσματική συνεργασία τους.


Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για τη στάση τους και συμπαράστασή τους στη δύσκολη πορεία που ακόμα διανύουμε.
‘Εύχομαι σε όλους Καλή σχολική χρονιά! Είμαστε δίπλα στα παιδιά μας με κάθε τρόπο’, δήλωσε η κα Κοσμοπούλου.

 Έγκαιρη και εύρυθμη η λειτουργία του Κρυστάλλειου Δημοτικού Σχολείου

Ανήμερα της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, το Κρυστάλλειο Δημοτικό Σχολείο αποκαταστάθηκε πλήρως από τις ζημιές που υπέστη από την πυρκαγιά και άνοιξε την πόρτα του για να υποδεχθεί τους μαθητές του.

Παρά την έγκαιρη και εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, γίναμε αποδέκτες διαμαρτυριών από μια μικρή μερίδα παραπληροφορημένων ή ελλιπώς ενημερωμένων συμπολιτών μας για τη μη λειτουργία μιας αίθουσας για την οποία έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αποκατάστασής της.

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι υπηρεσίες του Δήμου κι εγώ η ίδια προσωπικά είμαστε πάντα στη διάθεση των συμπολιτών μας για σωστή ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν τον δήμο μας. Είναι προφανές όμως, ότι ο Δήμος σε καμία περίπτωση δεν θα παρακάμψει αρμοδιότητες και ευθύνες άλλων φορέων της πολιτείας και δεν θα ενεργήσει εκτός νόμιμων διαδικασιών για να υλοποιήσει κανένα αίτημα από
όπου και αν προέρχεται, ειδικά δε από κατευθυνόμενους συμπολίτες μας που κάνουν αντιπολιτευτική φασαρία χωρίς λόγο.

Νατάσσα Κοσμοπούλου
Δήμαρχος Πεντέλης – Επικεφαλής Παράταξης ‘Μπορούμε Καλύτερα’

Σχετικά Άρθρα

ΠΣτΕ: Σχολικό βοήθημα 120 € μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»

otavoice

Εντυπωσιάζει η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Η δημοτική αρχή Ηλίδας, στους αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

otavoice

Ο δήμαρχος Σπάρτης στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Ξεκίνησε ομαλά η νέα σχολική χρονιά στον Δήμο Χαλκηδόνος

otavoice