OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ξεκίνησε ομαλά η νέα σχολική χρονιά στον Δήμο Χαλκηδόνος

Σε τελετές αγιασμών σχολικών μονάδων και στις τρεις δημοτικές ενότητες παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος και μέλη της Δημοτικής Αρχής με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Συγκεκριμένα ο κ. Αναγνωστόπουλος επισκέφτηκε διαδοχικά το Γυμνάσιο – Λύκειο Κουφαλίων, το Δημοτικό Σχολείο Προχώματος, το Γυμνάσιο Προχώματος, το Ειδικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου, το ΕΠΑΛ Αγίου Αθανασίου και το Γενικό Λύκειο Χαλκηδόνας.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά τονίζοντας πως ο Δήμος είναι και θα είναι συμπαραστάτης τους σε ό,τι χρειαστούν.

«Η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσίες του δήμου, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης για όλους σας», είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος συμπληρώνοντας πως η έναρξη της σχολικής χρονιάς βρήκε τα σχολεία του Δήμου Χαλκηδόνος χωρίς σημαντικά προβλήματα καθώς κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών πραγματοποιήθηκε σειρά παρεμβάσεων στο σύνολο των σχολικών κτιρίων.

Τις ευχές της για καλή σχολική χρονιά γεμάτη γνώση, εφόδια και δημιουργικότητα εξέφρασε στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και στους κηδεμόνες και η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Μαρία Κωστοπούλου, η οποία παράλληλα συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για την αδιάκοπη στήριξη που δείχνουν στους μαθητές ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ρόδου: Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες ανάπλασης στην παραλιακή ζώνη

otavoice

ΠΣτΕ: Σχολικό βοήθημα 120 € μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»

otavoice

Εντυπωσιάζει η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Η δημοτική αρχή Ηλίδας, στους αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

otavoice

Ο δήμαρχος Σπάρτης στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά

otavoice