OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: «Το μπούλινγκ δεν έχει θέση στα σχολεία»

Το κουδούνι χτύπησε και στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου για τον αγιασμό και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η οποία ξεκίνησε χωρίς να παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα στα σχολεία της περιοχής.

Μαθητές κάθε ηλικίας, με χαμογελαστά πρόσωπα και κρατώντας τις τσάντες τους προσήλθαν στους αύλειους χώρους των σχολείων και βρέθηκαν ξανά με τους συμμαθητές τους.

Ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης και αντιδήμαρχοι παραβρέθηκαν σε αγιασμούς δεκάδων σχολείων, ενώ αυτόν στο 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο Κορδελιού τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας.

Ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου παραβρέθηκε στους αγιασμούς των εξής σχολείων: 3ο – 4ο Γυμνάσιο Ευόσμου, 17ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου, 1ο Γυμνάσιο Ευόσμου, 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο Κορδελιού, Πειραματικό Νηπιαγωγείο Ευόσμου και 23ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

«Εύχομαι ολόψυχα καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο. Να έχετε όλοι υγεία και να ανταποκριθείτε με τον καλύτερο τρόπο στα μαθητικά καθήκοντά σας. Να αγαπάτε τους καθηγητές, διότι, μετά από τους γονείς σας, αυτοί είναι που σας αγαπάνε και σας φροντίζουν περισσότερο απ’ όλους.

Οι μαθητές να προσέχετε ο ένας τον άλλον. Το μπούλινγκ και τα άσχημα πειράγματα δεν έχουν θέση στα σχολεία. Όταν βλέπετε κάποιον συμμαθητή σας να αισθάνεται άσχημα, να τον στηρίζετε», τόνισε στους μαθητές ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου και αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λευτέρης Αλεξανδρίδης.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ρόδου: Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες ανάπλασης στην παραλιακή ζώνη

otavoice

ΠΣτΕ: Σχολικό βοήθημα 120 € μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»

otavoice

Εντυπωσιάζει η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Η δημοτική αρχή Ηλίδας, στους αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Ο δήμαρχος Σπάρτης στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Ξεκίνησε ομαλά η νέα σχολική χρονιά στον Δήμο Χαλκηδόνος

otavoice