OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τίμησε τους Ολυμπιονίκες του Παρισίου

Σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χτες στην Σκάλα Λουτρών, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και η Περιφέρεια τίμησαν τις χάλκινες Ολυμπιονίκες του Παρισιού Μηλένα Κοντού και Ζωή Φίτσιου, τους Ολυμπιονίκες Πέτρο Γκαϊδατζή και Αντώνη Παπακωνσταντίνου, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Ιωάννη Βράμπα και τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης Αρίστο Βογιατζή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Σωμάτων Ασφαλείας, της Εκκλησίας, αθλητικοί παράγοντες και αθλητές.

Ο Περιφερειάρχης στεφάνωσε τους Ολυμπιονίκες συμβολικά, απονέμοντας τους επίσης ένα κλαδί ελιάς, ευχαριστώντας τους εκ μέρους των Βορειοαιγαιοπελαγιτών για τις συγκλονιστικές στιγμές που μας χάρισαν ανεβάζοντας την ελληνική σημαία στον ουρανό του Παρισιού.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε την προμήθεια μιας κωπηλατικής βάρκας από την Περιφέρεια η οποία θα παραχωρηθεί στον Ναυτικό Όμιλο και στην Μηλένα Κοντού ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των προσπαθειών της.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην ιστορία του ΝΟΜ και στους αθλητές και παράγοντες που έβαλαν τα θεμέλια για να φτάσουμε στην σημερινή επιτυχία και έκανε αναφορά στην αναγκαιότητα να υπάρξουν νέες σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις όπως ένα Κλειστό Γυμναστήριο και ένα κολυμβητήριο, καθώς η Λέσβος υπολείπεται των άλλων νησιών, χαρακτηρίζοντας την ουραγό.

Σχετικά Άρθρα

Μεγάλη προσέλευση στη γιορτή της ΔΕΘ – Συνεχίζεται έως 15/9

otavoice

Δήμαρχος Ρόδου, Αλ. Κολιάδης: «Χθες ήταν μια δύσκολη μέρα, αλλά η Ρόδος άντεξε»

otavoice

Μ. Μποκέας: «Χτίστε έναν κόσμο για όλους, χωρίς διακρίσεις κι αποκλεισμούς»

otavoice

Π.Δ.Ε: Έναρξη του 8ου Εργαστηρίου Παραδοσιακής Δόμησης στην Κοζάνη

otavoice

ΠΔΕ: Έκπτωτος ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, λόγω παραβίασης ασυμβίβαστου

otavoice

Δ. Σουφλίου: Τριήμερο με επίκεντρο Αθλητισμό, Πολιτισμό και Περιβάλλον

otavoice