OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ.Αγ.Παρασκευής: Θερμή ανταπόκριση των πολιτών στην πρωτοβουλία «Μαζί για το Σχολείο»

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών της Αγίας Παρασκευής στην πρωτοβουλία συγκέντρωσης σχολικού εξοπλισμού για τους μαθητές και τις μαθήτριες, που ζουν σε ακριτικές ή δυσπρόσιτες περιοχές, σε 11 περιφέρειες της χώρας, την οποία διοργάνωσε το Ίδρυμα Χατζηγάκη και στήριξε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Στο ισόγειο του Δημαρχείου συγκεντρώθηκαν 24 κούτες με βιβλία, σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, γραφική ύλη και επιτραπέζια παιχνίδια.

Τα σχολικά είδη παρέδωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής στην γενική γραμματέα του πολιτιστικού ιδρύματος «Χατζηγάκη», Ελισάβετ Σ. Χατζηγάκη, καθώς από το ίδρυμα θα γίνει η διανομή σε σχολικές κοινότητες σε όλη την Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Για άλλη μία φορά περίσσεψε η αλληλεγγύη στην πόλη μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής για τη θερμή τους ανταπόκριση στην πρόσκληση μας να συγκεντρωθούν σχολικά είδη για τα παιδιά που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, με στόχο κανένας μαθητής και καμία μαθήτρια να μην μείνει χωρίς πρόσβαση σε απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στο ίδρυμα Χατζηγάκη, για αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.

Στηρίζουμε αυτονόητα την ίση πρόσβαση όλων των παιδιών σε σχολικά είδη, και ενισχύσουμε την «αλυσίδα» αλληλεγγύης και στήριξης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας».

Σχετικά Άρθρα

Δύο ακόμη έργα ασφαλτόστρωσης από το Δήμο Κω

otavoice

Π. Αττικής: Ανακοίνωση για το περιστατικό μεταφοράς αδέσποτων ιπποειδών

otavoice

Δωρεά επιβατικού οχήματος στον Δήμο Οινουσσών

otavoice

Δ. Πλατανιά: Πρόταση για παράταση δήλωσης ακινήτων των ΟΤΑ

otavoice

Δ.Ν.Πηλίου: Υπογραφή σύμβασης για το έργο δικτύων αποχέτευσης Καλών Νερών

otavoice

Π.Ι.Ν: Σύσκεψη για αναβάθμιση του ΚΔΑΥ και τη δημιουργία ΜΕΒΑ

otavoice