OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

«Πλατεία Φιλάρετου» στην Πυλαία: Τη Δευτέρα 16/9 η τελετή ονοματοδοσίας

Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη και ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος «Ο Φιλάρετος» διοργανώνουν εκδήλωση ονοματοδοσίας της πλατείας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θ. Αγαλιανού και Εμ. Φίλη, στη Δημοτική Κοινότητα Πυλαίας, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:00 μ.μ.

Η πλατεία θα ονομαστεί «Πλατεία Φιλάρετος» προς τιμή του δραστήριου Εξωραϊστικού Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Ο Φιλάρετος».

Στη διάρκεια της τελετής ονοματοδοσίας, την επιμέλεια της οποίας έχει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού, θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση ενώ στην τελετή θα συμμετέχουν τα χορευτικά τμήματα και η χορωδία του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1984 με έδρα την Μαλακοπή Πυλαίας Θεσσαλονίκης.

Οι σκοποί του συλλόγου είναι: Η επαφή των μελών με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, η διατήρηση της πολιτιστικής, κοινωνικής και θρησκευτικής παράδοσης, η προστασία του περιβάλλοντος, η ανάπτυξη δεσμών φιλίας και αλληλεγγύης των μελών, η ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής μας , η ενημέρωση των κατοίκων και η προσπάθεια επίλυσής τους.

Στο Σύλλογο σήμερα λειτουργούν 6 χορευτικά τμήματα (4 γυναικεία, 1 ανδρικό, 1 παιδικό) και τμήμα χορωδίας. Επιδίωξη του Συλλόγου είναι η πραγματοποίηση των σκοπών του και η απήχηση των δραστηριοτήτων του σε όλο το Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αμαρουσίου: Από 18/9 το χειμερινό πρόγραμμα Δημοτικής Συγκοινωνίας

otavoice

Δ. Σικυωνίων: «Υποδέχεται» το Brevet Κιάτο 200 στις 22/9

otavoice

Δ. Ιλίου: Παρουσίαση Βιβλίου-Το Χθες και το Σήμερα του Πύργου Βασιλίσσης

otavoice

Π.ΠΕΛ.: Συνεδρίαση δια ζώσης ζητά η αντιπολίτευση για ΣΜΠΕ και τουρισμό

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πολιτιστικό καλοκαίρι 2024

otavoice

Η δημοτική αρχή Πατρέων σχολιάζει δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο

otavoice