OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τον Υπουργό Υγείας Α. Γεωργιάδη

Την εκτάκτως προγραμματισμένη επίσκεψη με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου μαζί με τον Βουλευτή Βοιωτίας, κ. Λευτέρη Κτιστάκη και την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας, κ. Φιλιώ Πρωτόπαπα, αναφορικά στην Κοινή Υπουργική Απόφαση που αρχικά εξαιρούσε το Νοσοκομείο της Θήβας από την οικονομική ενίσχυση των ιατρών πλήττοντας έτσι την προσέλκυση και την παραμονή τους στην περιοχή.

Ο Υπουργός αντιλαμβανόμενος το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργεί στην τοπική κοινωνία η απόφαση περί αποχαρακτηρισμού του Νοσοκομείου της Θήβας από την κατηγορία προβληματικών και άγονων περιοχών διαβεβαίωσε ότι το Νοσοκομείο θα επανέλθει άμεσα στην κατηγορία Β με απόφαση του ιδίου τονίζοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής του τρόπου λειτουργίας του, συγχώνευσης ή κατάργησής του. Σημείωσε επίσης ότι κύριο μέλημά του θα αποτελέσει η όσο το δυνατόν πληρέστερη λειτουργία του Νοσοκομείου όσο και η ορθολογική και ισότιμη κατανομή του προϋπολογισμού.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων σε σχετική δήλωσή του στο STAR K.E. ανέφερε ότι «θέλουμε το Nοσοκομείο της Θήβας να λειτουργεί κανονικά και διαρκώς να βελτιώνεται στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του και σύμφωνα πάντα με τα εκάστοτε δεδομένα , από πλευράς μας, θα έχουμε πάντα άμεση αντίδραση».

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων και 75 φορείς ενώνουν δυνάμεις για την Κλιματική Ουδετερότητα της Αθήνας

otavoice

Δ. Κυθήρων: Εκλέχθηκαν ο Πρεόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας

otavoice

Δ. Τυρνάβου: Άμεση παρέμβαση για διακοπή ρεύματος σε σπίτι ΑμεΑ

otavoice

Συνάντηση εργασίας για την ανάπτυξη του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Παρουσιάζει μέρος της μελέτης του Πολεοδομικού Σχεδίου

otavoice

Ο ΓΓ Αποβλήτων στο Attica: Η συμφωνία με την ευρωπαική επιτροπή -Το νέο νομοσχέδιο

otavoice