OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η δημοτική αρχή Πατρέων σχολιάζει δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο

Τις τελευταίες μέρες, διαδέχονται το ένα το άλλο τα «ρεπορτάζ» σε τοπική εφημερίδα, κάποιων, οι οποίοι εκτός απ’ τη γνωστή τους εμμονή ενάντια στη Δημοτική Αρχή (που την έχουμε συνηθίσει και δεν θα τη σχολιάζαμε), ανέδειξαν όψιμα και νέο ταλέντο. Αυτό της δημιουργικής γραφής, της (κακής) σκηνοθεσίας και της θεατρικής αφήγησης καταστάσεων που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και μάλιστα φτάνουν στα όρια της γραφικότητας, της αθλιότητας και της αυτογελοιοποίησης.

Η Δημοτική Αρχή δεν ζήτησε από κανέναν να της «βλογάει τα γένια» ή να μην αναδεικνύει αυτά που θεωρεί προβλήματα. Αυτό όμως είναι πολύ διαφορετικό απ’ την συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας, την αναζήτηση «με το μικροσκόπιο» κάθε λεπτομέρειας για διαμόρφωση κακής εικόνας, τη χρήση σκηνοθετικών ευρημάτων (ομπρέλες κ.α.) με όρους που θεωρούμε ότι παραβιάζουν κατάφωρα τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Σίγουρα πάντως, αναδεικνύεται η αγωνία ορισμένων για το γεγονός ότι στην Πάτρα πραγματοποιείται τεράστιο έργο απ’ τη συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης, πράγμα που ενοχλεί αυτούς που δεν θέλουν να γίνεται τίποτα, όπως στο παρελθόν.

Σχετικά Άρθρα

Πύργος- ΔΕΚΑ: Επιβεβαιωθήκαμε ότι η δημοτική αρχή “ΜΠΟΡΟΥΜΕ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων και 75 φορείς ενώνουν δυνάμεις για την Κλιματική Ουδετερότητα της Αθήνας

otavoice

Δ. Κυθήρων: Εκλέχθηκαν ο Πρεόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας

otavoice

Δ. Τυρνάβου: Άμεση παρέμβαση για διακοπή ρεύματος σε σπίτι ΑμεΑ

otavoice

Συνάντηση εργασίας για την ανάπτυξη του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Παρουσιάζει μέρος της μελέτης του Πολεοδομικού Σχεδίου

otavoice