OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δ. Αμαρουσίου: Από 18/9 το χειμερινό πρόγραμμα Δημοτικής Συγκοινωνίας

Τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Αμαρουσίου έως την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους κατοίκους και της επισκέπτες της πόλης σύμφωνα με το ισχύον καλοκαιρινό πρόγραμμα.

Από την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 θα ανακοινωθεί και θα τεθεί σε ισχύ το τροποποιημένο πρόγραμμα των δρομολογίων που θα ισχύσει όλη την χειμερινή περίοδο.

Οι αλλαγές στα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας οφείλονται σε επιβεβλημένες διαρθρωτικές αλλαγές που επιβάλλονται, λόγω περιορισμού κατανάλωσης καυσίμων και βάσει νόμου που εφαρμόζεται μετά από σχετική οδηγία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αμαρουσίου διαθέτει το μεγαλύτερο στόλο οχημάτων Δημοτικής Συγκοινωνίας και το πυκνότερο δίκτυο δρομολογίων σε όλη την Ελλάδα, που εξυπηρετούν χιλιάδες δημότες και εργαζόμενους στην πόλη, συμβάλλοντας στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση των οδών και στην μείωση της περιβαλλοντικής ρύπανσης.

Ήδη ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται στη διαδικασία προμήθειας ηλεκτρικών λεωφορείων και αναδιάταξης του ήδη υπάρχοντος στόλου των οχημάτων της Δημοτικής Συγκοινωνίας, ώστε να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα της υπερκατανάλωσης καυσίμων και να μπορεί ανεμπόδιστα να επανέλθει στο προηγούμενο πρόγραμμα με την πύκνωση των δρομολογίων.

Η Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού, διαβεβαιώνοντας ότι φροντίζει για το συμφέρον του Δήμου και του Δημότη.

Σχετικά Άρθρα

Πύργος- ΔΕΚΑ: Επιβεβαιωθήκαμε ότι η δημοτική αρχή “ΜΠΟΡΟΥΜΕ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων και 75 φορείς ενώνουν δυνάμεις για την Κλιματική Ουδετερότητα της Αθήνας

otavoice

Δ. Κυθήρων: Εκλέχθηκαν ο Πρεόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας

otavoice

Δ. Τυρνάβου: Άμεση παρέμβαση για διακοπή ρεύματος σε σπίτι ΑμεΑ

otavoice

Συνάντηση εργασίας για την ανάπτυξη του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου

otavoice

Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης: Παρουσιάζει μέρος της μελέτης του Πολεοδομικού Σχεδίου

otavoice