OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ολοκληρώνεται ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης ο οποίος έχει «αγκαλιαστεί» από μικρούς και μεγάλους «ρίχνει» αυλαία με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα της τελευταίας εβδομάδας περιλαμβάνει δύο παραστάσεις από το θέατρο μαριονέτας «Γκότση», αλλά και συναυλία ροκ-ποπ μουσική με τον Stelios Mac και την μπάντα του.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στην παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα στην Πεύκη το θέατρο μαριονέτας «Γκότση» θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Ο Αλαντίν και το μαγικό λυχνάρι». Πρόκειται για μία παράσταση γεμάτη περιπέτεια, άφθονο γέλιο και εξαιρετικά μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τον σεβασμό στα ιδανικά και τις αξίες της ζωής. Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους σνακ, το ποπ κορν, εντελώς δωρεάν.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 20:30 το Άλσος Βαρβαρέσου θα φιλοξενήσει τον Stelios Mac και την μπάντα του για μία μοναδική ροκ-ποπ συναυλία με ξένες κι ελληνικές κλασικές επιτυχίες από τα ‘60s έως τα ‘90s(είσοδος ελεύθερη).

Ο φετινός Πολιτιστικός Σεπτέμβρης θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στην πλατεία Υδραγωγείου στην Λυκόβρυση με την παράσταση «Πινόκιο» από το θέατρο μαριονέτας «Γκότση. Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους σνακ, το ποπ κορν, εντελώς δωρεάν.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: «Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης ολοκληρώνεται με ακόμα τρεις ποιοτικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Φέτος τα παιδιά είναι πρωταγωνιστής, ενώ ο Πολιτισμός φτάνει σε κάθε γειτονιά της πόλης μας. Ακολουθεί και τον Οκτώβριο πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στον Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Σχετικά Άρθρα

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων: «Όχι στις θηριώδεις ανεμογεννήτριες μέσα στον πατραϊκό κόλπο»

otavoice

Ο πατέρας του 19χρονου στο ΔΣ Κασσάνδρας: “Κάποιος πρέπει να μου πει ποιος μου σκότωσε το παιδί μου”

otavoice

Ο Δ. Κατερίνης διοργανώνει Ημερίδα Προσχολικής Αγωγής κι Εκπαίδευσης

otavoice

ΚΕΔΕ: Ξεκίνησαν από τα Γιάννενα οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις διαλόγου ενόψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου

otavoice

Δήμαρχος Πετρούπολης: «Θα μπούμε μπροστά, να κουρελιάσουμε άδικους νόμους και απειλές»

otavoice

Συνάντηση του Φ. Ζαΐμη με τους Πρέσβεις Αζερμπαϊτζάν και Αλβανίας

otavoice