OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Έγινε η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Γιώργου Γεωργιόπουλου, των Δημοτικών Συμβούλων και των μελών των Τοπικών Συμβουλίων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας . Η ορκωμοσία έγινε στο δημαρχιακό μέγαρο παρουσία του Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης κ.Γερμανού και την παρακολούθησαν  δήμαρχοι της Ηλείας , βουλευτές , τοπικοί φορείς και πλήθος κόσμου.

Θέλουμε να χτίσουμε πάνω στο brand name της Αρχαίας Ολυμπίας,ήταν το μήνυμα του Γιώργου Γεωργιόπουλου.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας τόνισε:

«Σήμερα μαζευτήκαμε εδώ, συμπολίτευση και αντιπολίτευση και δώσαμε έναν όρκο, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο δημοτικό συμβούλιο, για το καλό του τόπου. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Ο παλαιός δήμαρχος κ. Κοτζάς, ο κ. Αηδόνης, ο κ. Τζαβάρας και όλοι οι σύμβουλοι, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, πρέπει να έχουμε μια κοινή προσπάθεια ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, μέχρι και το τελευταίο χωριό, να δει την καθημερινότητα του καλύτερη, να δει την ποιότητα ζωής να προοδεύει, να δει δουλειές στον τόπο, να δει πρόοδο. Αυτό το θεωρώ ως πρωταρχικό στόχο, καθώς τα τελευταία 8 χρόνια που δουλεύω στην αυτοδιοίκηση θεωρώ ότι αντί να μας ενώνουν κάποια πράγματα, μας χωρίζουν. Δυστυχώς η κρίση δεν μας έδωσε μαθήματα.

Πιστεύω όμως ότι πλέον είμαστε πιο ώριμοι, είμαστε πιο χρηστικοί, και μπορούμε ξεπερνώντας τις όποιες διαφορές έχουμε να παλέψουμε για το κοινό καλό. Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε ενωμένοι. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω στο brand name της Αρχαίας Ολυμπίας, γιατί μπορεί να είναι η αναπτυξιακή ατμομηχανή όλης της Ηλείας, όλης της περιφέρειας. Θα είμαστε κοντά σε όλους, στους πολίτες του κάθε απομακρυσμένου χωριού. Όλοι αξίζουμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή, μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Λείπουν κάποια μικρά, αλλά αυτονόητα πράγματα που πρέπει να τα λύσουμε για να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη. Θέλω να εργαστώ σκληρά και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων σας».

 

Σχετικά Άρθρα

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θεσ/νίκης: Συνεργασία των πολιτών να εντοπιστούν οι ασυνείδητοι

otavoice

O Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό του Δήμου Θέρμης, για την πυρκαγιά

otavoice

Ο δήμαρχος Καβάλας παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού “ΦΙΛΙΠΠΟΙ”

otavoice

ΠΔΕ: Προσπάθειες εξαπάτησης συναλλασσομένων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

otavoice

Δήμαρχος Νάξου: «Η βία και οι απειλές στο ΔΣ δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές»

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου και Δ/ντριας Β΄θμιας εκπαίδευσης

otavoice