OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Πλήθος κόσμου στην ορκωμοσία του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα – Ανέλαβε την αντιδημαρχία καθαριότητας

Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 30/8, η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα καθώς και των εκλεγέντων δημοτικών συμβούλων στις εκλογές της 26ης Μαΐου, στο Δημαρχείο και στην κατάμεστη από κόσμο, αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, που τελέστηκε  από τον Επίσκοπο Ευρίπου Χρυσόστομο   πλαισιωμένο από τον πανοσιολογιότατο  Αρχιμανδρίτη π. Βενέδικτο και τον πρωτοπρεσβύτερο π. Χαράλαμπο. ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων ενώ στη συνέχεια ο νέος Δήμαρχος περιέγραψε το πλαίσιο που θα κινηθεί η δημοτική αρχή έχοντας ως στόχο την υπηρέτηση των συμφερόντων του Δήμου και φυσικά του πολίτη, σε συνεργασία με όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τους υπαλλήλους και φυσικά τους ενεργούς πολίτες.

 

Στην ομιλία του  ο νέος δήμαρχος Ζωγράφου  αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασίας , όλων των δυνάμεων της πόλης , μέσα από μια υγιή σύνθεση , με βασικό άξονα την δημιουργία μιας σύγχρονης πόλης, φιλική στο περιβάλλον. Ανακοίνωσε ότι τηρώντας την προεκλογική δέσμευση του , αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της καθαριότητας που θεωρεί μια από τις βασικές προτεραιότητες της πόλης. Θα δώσουμε την μάχη για μια  πεντακάθαρη πόλη , τόνισε.

Επιπλέον ο Βασίλης Θώδας ,αναφέρθηκε στην ανάγκη να εξευρεθούν πόροι – θα διεκδικήσουμε κάθε διαθέσιμο ευρώ , είπε- έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στις υποδομές και στις λειτουργίες της πόλης και θα προσπαθήσει τόσο μέσα από εθνικούς πόρους , όσο και από προγράμματα ΕΣΠΑ και άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία να υλοποιήσει τον σχεδιασμό για μια σύγχρονη λειτουργική και ανθρώπινη περιβαλλοντικά πόλη.Το Ζωγράφου θα γίνει μια έξυπνη πόλη, είναι δέσμευση μας.

Στην τελετή παρευρέθησαν οι Υπουργοί Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας και  Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης , οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης,  Άννα Καραμανλή, Διονύσης Χατζηδάκης ,Γιάννης Καλλιάνος  οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας και Ραλλία Χρηστίδου , καθώς επίσης το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ και Δντής της Κ.Ο. κ.Μπάμπης Σιάτρας ,  ο Δντής του γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή κ. Μιχάλης Μπεκίρης και ο πολιτευτής της ΝΔ  Τάσος Γαιτάνης. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και αυτοδιοικητοί καθώς και τοπικά στελέχη φορέων  του Ζωγράφου.

Παρών στην εκδήλωση και το otavoice.gr με τον Δντή Αθανάσιο Μπέλτσο.

Πάνω η Αναστασία Μπότου,δημοτική σύμβουλος και ο Μπάμπης Σιάτρας. Στην κάτω φωτογραφία η δημοτική σύμβουλος Χαλκιαδάκη Ρένα με τον Βασίλη Λάππα και την σύζυγο του.

Ο δημοτικός σύμβουλος Δήμος Μπουλούκος , με τη σύζυγο του.

Δημήτρης Δήμος η νέα γενιά , και Θοδωρής Μετικαρίδης , η εμπειρία.

Τώνια Καλύβα, Ρένα Χαλκιαδάκη και Πένη Καλύβα

Ο δήμαρχος Βασίλης Θώδας με τον συνεργάτη του , επικοινωνιολόγο, Γρηγόρη Τσιμογιάννη.

Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Κώστας Πίτσιος με τον Δήμαρχο Βασίλη Θώδα

Οι φωτογραφίες είναι από το dznews.gr

Σχετικά Άρθρα

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice

Ευρεία σύσκεψη με συμμετοχή δημάρχων, για τον προαστικό Δυτικής Αττικής

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες

otavoice