OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Λέντζας – Ναμπίλ: Συνεργασία προς όφελος του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης

Συνεργασία προς όφελος του δήμου και των δημοτών του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης θα έχουν ο νέος δήμαρχος Γιάννης Λέντζας και ο απελθών Ναμπίλ Μοράντ. Άλλωστε οι γιατροί έχουν δικό τους κώδικα επικοινωνίας.

Οι δύο άνδρες μετά την λιτή τελετή παράδοσης παραλαβής  είχαν εκτενή συζήτηση για θέματα του δήμου.  Ο πρώην δήμαρχος ενημέρωσε τον διάδοχό του για τρέχοντα θέματα του δήμου με προτεραιότητα στο θέμα της στέγασης των μαθητών του δημοτικού σχολείου Ανδραβίδας.

Ειδικότερα ο  απελθών δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ δήλωσε: «Σήμερα παραδίδω το γραφείο του δημάρχου στον φίλο Γιάννη Λέντζα και είμαι σίγουρος ότι ο δήμος θα είναι σε καλά χέρια. Έχω πει πολλές φορές ότι θα είμαι δίπλα του σε ότι χρειαστεί , θα είμαι αρωγός σε ότι θετικό γίνει σε αυτό το δήμο. Κοινός στόχος είναι το  καλό του δήμου μας και το καλό των δημοτών μας. Εύχομαι να έχει καλή θητεία και να μην έχει προβλήματα με ακραία καιρικά φαινόμενα όπως είχα εγώ. Συγχαίρω επίσης όλους του συνεργάτες του και εύχομαι σε όλους καλή δύναμη»

Ο νέος δήμαρχος Γιάννης Λέντζας δήλωσε: «Σήμερα παραλαμβάνουμε τα ηνία του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, δήμος με πολλά πλεονεκτήματα. Η προηγούμενη αρχή μας αφήνει παρακαταθήκη αρκετά έργα που θα πρέπει να υλοποιηθούνε. Με τον απελθόντα δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ, φίλο μου επί σειρά ετών πιστεύω ότι θα έχουμε άριστη συνεργασία και σίγουρα οι γνώσεις του θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς. Εμείς σκύβουμε στα προβλήματα της καθημερινότητας γιατί ο χρόνος τρέχει. Εύχομαι και εγώ να μην έχουμε έκτακτα καιρικά φαινόμενα όπως είπε ο δήμαρχος τα οποία απαιτούν κατασπατάληση πόρων και δυνάμεων. Εγώ δίνω την υπόσχεση ότι θα τρέξουμε, θα αγωνιστούμε γιατί πρώτος για εμάς είναι ο πολίτης.»

Στον δεύτερο όροφο του δημαρχείου στα Λεχαινά από το πρωί υπήρχε έντονη κινητικότητα αφού γίνονταν μετακομίσεις αρχείων και αλλαγές γραφείων. Στον δεύτερο όροφο θα βρίσκονται το γραφείο του δημάρχου, δίπλα ακριβώς του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και στη συνέχεια της αντιδημάρχου Προγραμματισμού και Ανάπτυξης. Αναζητείτο χώρος για το γραφείο του αντιδημάρχου Οικονομικών.

Πηγή: patrisnews.com

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αιγάλεω δημιουργεί Μητρώο Εθελοντών

otavoice

Δ.Β.Β.Β: Αποκαλυπτήρια προτομών των πυροσβεστών Α. Μπόσινα και Π. Σκούρτη

otavoice

Τιμήθηκαν οι ήρωες στην επετειακή εκδήλωση της μάχης του Ωρωπού

otavoice

Δ.Κορινθίων: Αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε τρία γήπεδα

otavoice

Δ.Κοζάνης: Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης διαβάσεων σε κεντρικές οδούς

otavoice

Δ.Θεσ/νίκης: Ο Σπύρος Τζελέπης νέος εντεταλμένος σύμβουλος για τα αδέσποτα

otavoice