OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ιωαννιτών: Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για το πανευρωπαϊκό κωπηλασίας U23

Λίγες μέρες απομένουν ημέρες απομένουν για την πρώτη κούρσα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για αθλητές κάτω των 23 που θα διοργανώσει η Ελλάδα και θα φιλοξενηθούν στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων έχει μπει στην τελική ευθεία προκειμένου η πρωτεύουσα της Ηπείρου να είναι πανέτοιμη την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου να υποδεχθεί τις ομάδες απ’ όλη την Ευρώπη που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση.

Ήδη στην πανέμορφη πόλη της Ηπείρου γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες ενώ τις επόμενες μέρες θα αρχίσουν να φτάνουν στελέχη της Διεθνούς ομοσπονδίας και της ΕΚΟΦΝΣ . Μαζί τους θα φτάσουν και τα μετάλλια που θα μοιραστούν οι νικητές των 22 μεγάλων τελικών που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8/9 το πρωί και με αυτούς θα πέσει η αυλαία της διοργάνωσης.

Η πόλη των Ιωαννίνων μετρά αντίστροφα για την έναρξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας U23, τη μεγαλύτερη διοργάνωση του αθλήματος που έχει φιλοξενήσει η χώρα μας εδώ και δεκαετίες, το οποίο διεξάγεται 7 και 8 Σεπτεμβρίου στη λίμνη Παμβώτιδα.

Και καλωσορίζει με χαρά στην πόλη αθλητές και προπονητές, συνοδούς και επισκέπτες και τους καλούμε να απολαύσουν το Πρωτάθλημα και τις ομορφιές των Ιωαννίνων.

Ο Δήμος στηρίζει τη μεγάλη αυτή διοργάνωση, όπως στηρίζει και κάθε άλλη διοργάνωση, αθλητική και πολιτιστική.

Σχετικά Άρθρα

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θεσ/νίκης: Συνεργασία των πολιτών να εντοπιστούν οι ασυνείδητοι

otavoice

O Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό του Δήμου Θέρμης, για την πυρκαγιά

otavoice

Ο δήμαρχος Καβάλας παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού “ΦΙΛΙΠΠΟΙ”

otavoice

ΠΔΕ: Προσπάθειες εξαπάτησης συναλλασσομένων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

otavoice

Δήμαρχος Νάξου: «Η βία και οι απειλές στο ΔΣ δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές»

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου και Δ/ντριας Β΄θμιας εκπαίδευσης

otavoice