OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Καβάλας

Ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις του Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη, για τον ορισμό Αντιδημάρχων του Δήμου και τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων καθ’ ύλην και κατά τόπο.

Η θητεία των Αντιδημάρχων ξεκινάει από 01-09-2019 και λήγει στις 31-08-2020.

Σύμφωνα με την απόφαση αντιδήμαρχοι ορίζονται οι εξής:

Α. Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Θεόδωρος Παπαδόπουλος (με αντιμισθία)

Β. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Ιωάννης Ιακωβίδης (με αντιμισθία)

Γ. Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής (Καθαριότητας- Περιβάλλοντος- Πρασίνου και Ακτών) ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Κυριάκος Σταυρίδης (με αντιμισθία)

Δ. Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Απόστολος Μουμτσάκης (με δικαίωμα επιλογής είτε αντιμισθίας είτε αποδοχών της θέσης του)

Ε. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Λεωνίδας Παππάς (με αντιμισθία

Επίσης με την ίδια απόφαση ορίζονται:

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιώργος Μιχαηλίδης ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καβάλας, σε θέματα Ανάπτυξης -Προγραμματισμού – Ψηφιακών Υπηρεσιών και Νεολαίας, με θητεία από 01-09-2019 έως 31-08-2020.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Κωνσταντίνος Βακιρτζής ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Καβάλας, σε θέματα Κλασικού Αθλητισμού και Ποδοσφαίρου, με θητεία από 01-09-2019 έως 31-08-2020.

Οι θέσεις των εντεταλμένων συμβούλων είναι άμισθες.

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice