OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αν μπορούσες Φώφη ας έκανες και αλλιώς – Προστασία σε Σημίτη με Γιάννο και Άκη στον Κορυδαλλό

Σύρθηκε να δώσει πέπλο πολιτικής προστασίας η Φώφη Γεννηματά στον Κώστα Σημίτη μετά την καταδίκη του Γιάννου Παπαντωνίου και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό να είναι στο μικροσκόπιο των αρχών για συγκεκριμένες υποθέσεις κατά την θητεία του στο Μαξίμου. Φαίνεται ότι στο Κίνημα Αλλαγής επιλέγουν ξεκάθαρα να τον στηρίξουν και να μην πάρουν αποστάσεις αν και δυο πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης του βρίσκονται ήδη φυλακισμένα στις φυλακές Κορυδαλλού για υποθέσεις διαφθοράς σε εξοπλιστικά προγράμματα της κυβέρνησης Σημίτη. Είναι όμως δυνατόν να μην γνώριζε, όταν οι συμφωνίες είναι διακρατικές και κλείνονται σε πρωθυπουργικό επίπεδο;

Μισή ώρα κράτησε η συνάντηση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, στο γραφείο του στη Βουλή και στόχευε να δώσει ένα μήνυμα στήριξης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, όμως δεν έγιναν δηλώσεις ούτε από τον πρώην πρωθυπουργό ούτε από την κ. Γεννηματά.

«Ματαιοπονούν. Με τη λάσπη στα χέρια θα μείνουν. Θα μας ξαναβρούν μπροστά τους», περιορίστηκε να πει στους δημοσιογράφους η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και παρέπεμψε στο αναλυτικό άτυπο ενημερωτικό σημείωμα του Κινήματος Αλλαγής για τη σκανδαλολογία.

Ο κ. Σημίτης, κατά την είσοδο της κ. Γεννηματά στο γραφείο του, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ είπε: «Εύχομαι την επόμενη φορά να συναντηθούμε για πιο ευχάριστα πράγματα».

«Τη βραδιά των εκλογών, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την εκλογική επιτυχία της παράταξης», σχολίασε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Πάρτι ληστο-συμμοριών” – Πληρώνουμε έως 300% πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη

otavoice

Πανσέληνος του Ελαφιού: Απόψε η εντυπωσιακή θέασή της

otavoice

Διατηρείται ο καύσωνας- «Ανάσες» δροσιάς από την Τρίτη

otavoice

Ολυμπιακοί Αγώνες: 900 ώρες ζωντανής μετάδοσης της ΕΡΤ – Αναλυτικά το πρόγραμμα

otavoice

Συνάντηση Μπάιντεν – Νετανιάχου την Τρίτη, στις ΗΠΑ

otavoice

Ρωσία: Μαχητικά MIG απέτρεψαν αμερικανικά βομβαρδιστικά να παραβιάσουν τα κρατικά σύνορα

otavoice