OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

«Νέοι Δρόμοι»: “Η παράταξή μας ΔΕΝ τρομοκρατείται, ΔΕΝ εκβιάζεται, ΔΕΝ χειραγωγείται”

Η αντιπολίτευση του Δήμου Μαλεβιζίου εξέδωσε ανακοίνωση για την αποχώρησή της από το δημοτικό συμβούλιο.

«Αναγκαστήκαμε να αποχωρήσουμε, εξαιτίας της απαράδεκτης στάσης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη «Νέοι Δρόμοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η δημοτική παράταξη «Νέοι Δρόμοι» αναγκάστηκε σε αποχώρηση από την σημερινή, πρώτη ουσιαστικά συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου, αμέσως μόλις ψήφισε τα θέματα που αφορούσαν τον ορισμό των εκπροσώπων στα Νομικά πρόσωπα του Δήμου Μαλεβιζίου (για να μην παρεμποδιστεί η λειτουργία τους το επόμενο διάστημα) και δηλώνοντας ότι συμφωνεί και με τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Αιτία της αποχώρησής μας, η επιεικώς απαράδεκτη στάση του προέδρου του Δ.Σ. Σπύρου Καλλέργη να κατέβει από την θέση του, να σταθεί μπροστά στον επικεφαλής της παράταξης Θανάση Κύρκο και να τον απειλήσει ευθέως λέγοντας ότι αν μειδιάσει ξανά όταν εκείνος μιλάει, θα υπάρχει θέμα!!!

Καταγγέλλουμε στους πολίτες του Μαλεβιζίου την αχαρακτήριστη αυτή συμπεριφορά που δεν τιμά το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, ούτε φυσικά και το κύρος της θέσης του Προέδρου του και περιμένουμε την σαφή καταδίκη αυτών των πρακτικών και από τον δήμαρχο Μαλεβιζίου».

 

Σχετικά Άρθρα

Εκδηλώσεις Μνήμης στην Καλαμάτα, για τους πεσόντες και αγνοούμενους του 1974 στην Κύπρο

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Σαρωτικές αλλαγές στη Δημοτική Αστυνομία

otavoice

Ξεκίνησε η εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών LED στο Δήμο Αμαρουσίου

otavoice

Ο Δήμος Κοζάνης προειδοποιεί για τις τηλεφωνικές απάτες (βίντεο)

otavoice

Εθελοντής πυροσβέστης διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού

otavoice

Συνεδρίασε η Επιτροπή Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ

otavoice