OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Κυριάκο Μητσοτάκη, φτιάξε εδώ και τώρα την Πατρών-Πύργου, 39χρονος πατέρας προστέθηκε στη μακάβρια λίστα θανάτου

Έκκληση από την Ηλεία – Κυριάκο Μητσοτάκη, φτιάξε τώρα την Πατρών -Πύργου 

Ένας ακόμη νεκρός στην μακάβρια λίστα θανάτου της λαιμητόμου Πατρών-Πύργου. Άλλο ένα παιδί θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα, άλλο ένα σπίτι βυθίστηκε στο πένθος. Επί σειρά ετών συνετελείτε μια “γενοκτονία” των Ηλείων και το κεντρικό κράτος  χαμένο μέσα στις πολιτικές σκοπιμότητες, στα οικονομικά συμφέροντα και στην γραφειοκρατία αδιαφορεί εγκληματικά , στέλνοντας την κατασκευή της νέας οδού Πατρών-Πύργου στις καλένδες.

Πατέρας ενός αγοριού μόλις ενός έτους είναι ο άτυχος 39χρονος Ν.Γ., που χθες το βράδυ  βρήκε τραγικό θάνατο, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο 63ο χλμ. της  νέας εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Ανδραβίδας.

Ο 39χρονος πατέρας του μικρού παιδιού  ήταν κάτοικος Λεχαινών και περπατούσε στον δρόμο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 45χρονη, η οποία σοκαρισμένη είπε στους αστυνομικούς, ότι  τον είδε ξαφνικά μπροστά της μέσα στο σκοτάδι  και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας. Ο 39χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας, διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα.

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στην Ηλεία , μετά από επικοινωνία που είχαμε και όπως δηλώνουν οι φορείς του νομού η κατάσταση δεν πάει άλλο. Αυτό μας επιβεβαίωσε και  ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος σε  επικοινωνία με το otavoice .gr και  τόνισε ότι αποτελεί για όλο το νομό θέμα άμεσης προτεραιότητας. Πέρα την ανάπτυξης , εδώ συντελείτε καθημερινά ένα έγκλημα , όπου συνάνθρωποι μας αφήνουν την τελευταία τους πνοή σε ένα ακατάλληλο και απαρχιωμένο οδικό δίκτυο. Πήραμε ως δημοτικό συμβούλιο μια ομόφωνη απόφαση και ζητάμε άμεσα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκτέλεσης του έργου.

Πηγή πληροφοριών patrisnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Microsoft: «Λύθηκε το πρόβλημα» – Συγγνώμη για το χάος ζητάει η Crowdstrike

otavoice

Τουρκικές απειλές για Κύπρο: «Μην με καλείς τόσο από καρδίας, μπορεί να έρθω ξαφνικά ένα βράδυ…»

otavoice

Βόρεια Κορέα – Ρωσία: Ενισχύονται οι διμερείς στρατιωτικές συμφωνίες

otavoice

Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στο νότιο τμήμα του Περού – Aισθητός σε Χιλή και Αργεντινή

otavoice

Παγκόσμιο «μπλακ άουτ» από μαζική κατάρρευση πληροφοριακών συστημάτων

otavoice

Με απόφαση της ισραηλινής Κνεσέτ, «απαγορεύεται» η ίδρυση παλαιστινιακού κράτους

otavoice