OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ξεκάθαρη η διοίκηση Ζέρβα για τα πασαλάκια στην Θεσσαλονίκη

Τις τελευταίες ώρες έχει ανοίξει για τα καλά η συζήτηση στη Θεσσαλονίκη με αφορμή όσα ειπώθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τις φορτοεκφορτώσεις στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και για τα πασαλάκια στην Λ. Στατού, την Λαμπράκη και σε άλλες περιοχές.

Να αναφερθεί πως η διοίκηση Μπουτάρη τοποθέτησε πασαλάκια σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με στόχο την ευταξία στην κυκλοφορία, μια κίνηση που όπως φαίνεται δίχασε τελικά την Θεσσαλονίκη.

Κύκλοι πάντως της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης διευκρινίζουν πως δεν υπάρχει σχέδιο για απομάκρυνση των πασαλακίων από κεντρικούς δρόμους της πόλης και οποιαδήποτε παρέμβαση θα γίνει μετά από διαβούλευση με την τροχαία, τους εκπροσώπους των Δημοτικών Κοινοτήτων, των Εμπορικών Συλλόγων και του ΟΑΣΘ.

Επίσης, τονίζεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει απομακρυνθεί κανένα πασαλάκι, τα οποία τοποθετήθηκαν επί διοίκησης του Γιάννη Μπουτάρη σε αρκετούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπως η Μητροπόλεως, η Λεωφόρος Στρατού, η Λαμπράκη κ.α. μετά από δωρεά του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.

Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους από τον δήμο Θεσσαλονίκης, δεν θα γίνουν ενέργειες που θα αιφνιδιάζουν ή θα επιδρούν επιβαρυντικά στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης καθώς επιθυμία είναι η ομαλή κυκλοφορία οχημάτων και των μέσων μαζικής μεταφοράς.

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Καβάλας: Προχωρούν οι εργασίες εκσυγχρονισμού του Βιολογικού Σταθμού του Δάτου

otavoice

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων – Οι αποφάσεις

otavoice

Στο δημαρχείο Γλυφάδας, συναντήθηκαν Ν. Χαρδαλιάς – Γ. Παπανικολάου

otavoice

«Youth Festival»: Γιορτή νεολαίας 7 και 8 Σεπτεμβρίου, στο Δ. Ωραιοκάστρου

otavoice

Δήμος Αίγινας: Πρόγραμμα 15ου Aegina Fistiki Fest

otavoice

Σημαντικές παρεμβάσεις από την παράταξη «Αγρίνιο – Πάμε Ψηλά» στο Δημοτικό Συμβούλιο

otavoice