OTA VOICE
Ντουντούκα

Μεταναστευτικό, ο σύγχρονος Αττίλας, της ισλαμικής “πολυπολιτισμικότητας”

Σχολιάζει ο Θανάσης Μπέλτσος

Όσοι μιλάνε για πολυπολιτισμικότητα ας κοτάξουν τι έγινε στην Ίμβρο με το εποικισμό των Τούρκων και πως μετέτρεψαν ένα αμιγώς ελληνικό νησί σε τουρκικό ,καταπατώντας την συνθήκη της Λωζάνης.

Να δούν πως μεθοδικά φτάσαμε στην Θράκη να πέρνει το DEB 45%.Να κοιτάξουν πως μετατράπηκε σε γκέτο το κέντρο των Αθηνών.Μήπως επιθυμούν στις επόμενες εκλογές το DEB στα Δωδεκάνησα ή στην Μακεδονία να πάρει ανάλογα ποσοστά; Να βγάλουν τις τσίμπλες από τα μάτια τους, να αφήσουν τις δήθεν προοδευτικές και δημοκρατικές ευαισθησίες που απλά είναι άλλοθι σε αυτό που τους επιβάλλει η Τουρκία και ο διεθνής παράγοντας. Το πολιτικό προσωπικό ας τους φιλοξενήσει στις αυλές των επαύλεων του, να δείξει και το καλό παράδειγμα.

Αντι να διεκδικούν να σταματήσει η μετανάστευση από την πηγή της , ανοίξαμε τα σύνορα από το 2015 και βάλαμε ταμπέλα “Σας περιμένουμε”. Στήσανε και οι επιτήδιοι ¨αριστεροί” την μπίζνα με τις ΜΚΟ και γέμισαν εκατομμύρια οι τσέπες τους. Αρκετά , δεν τους θέλουμε στην χώρα μας και επιτέλους θα κάνετε έστω και μια φορά αυτό που θέλει η πλειοψηφία.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ. Όπως στηρίξαμε τους Αλβανούς και είδαμε σήμερα που φτάσαμε.Να μας αμφισβητούν. Δεν υπάρχει θέμα ανθρωπιστικής πολιτικής , από την ώρα που κινδυνεύει η εθνική μας ασφάλεια. Έχουμε εισβολή, είμαστε σε πόλεμο.Είμαστε όμηροι μέσα στη χώρα μας , μέσα στα σπίτια μας.Δείτε τις εικόνες στα νησιά μας ,στη Λέσβο, στη Σύμη, στη Σάμο , στην Κω …

Δεν είμαστε ξενοφοβικοί , ούτε ρατσιστές. Τα δικα μας δικαιώματα υπερασπιζόμαστε , γιατί ανθρωπισμός δεν νοηείται εις βάρος κάποιου άλλου.Δεν θα φύγουμε εμείς για να έρθουν αυτοί. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

Δεν είμαστε απάνθρωποι,δεν ευθυνόμαστε εμείς για την κτάσταση τους, αλλά εδώ υπάρχει σχέδιο που χρησιμοποιεί αυτό τον εξαθλιωμένο κόσμο ως ασπίδα για να επιβάλει τα γεοπολιτικά του παιχνίδια. Υπάρχει βίαιη και κατευθυνόμενη μετακίνηση πληθυσμών, για να αλλοιωθεί η σύνθεση σε κράτη όπως η Ελλάδα.

Υπάρχουν τα παιχνίδια των υπερδυνάμεων, για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών του πλανήτη. Ο έλεγχος του οδικού χάρτη της ενέργειας.Δημιουργούν εστίες πολέμου και προωθούν την βίαιαη μετακίνηση των πληθυσμών.

 

Το μεταναστευτικό είναι ένας σύγχρονος Αττίλας….οι ισλαμιστές μεθοδικά πλημμυρίζουν την Δύση. Πριν κάποια χρόνια ο Τούρκος πολιτικός Τουρκούτ Οζάλ , είχε πει ότι το Αιγαίο και την Ελλάδα δεν θα τα κατακτήσουμε με πόλεμο αλλά με εποικισμό.Είναι εμφανής η προσπάθεια η χώρα μας να μετατραπεί σε ένα μουσουλμανικό προτεκτοράτο, για να αγγίξει το Ισλάμ στην Ευρώπη. Για αυτό και υπάρχει η προσπάθεια αποκοπής κράτους -εκκλησίας , αφού η Ορθοδοξία αποτελεί εμπόδιο. Για αυτό και αποκαθηλώνουν την πίστη από το εκπαιδευτικό σύστημα, αλλοιώνουν την ιστορία και δημιουργούν φιλικό κλίμα στους μουσουλμάνους με το πρόσχημα των ατομικών ελευθεριών , της ανεξιθρησκείας. Μόνο που επιβάλουν σε ένα Ορθόδοξο Ευρωπαικό κράτος να μετατραπεί σε μια τριτοκοσμική μουσουλμανική παροικία.

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice