OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Γοητευμένος από την Μαρωνεία ο Υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης στηρίζει την αξιοποίηση της

Προσκαλεσμένος από τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο, ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, στα πλαίσια της περιοδείας του στην περιοχή, επισκέφτηκε το βράδυ της Δευτέρας την Μαρώνεια. Μια επίσκεψη φορτισμένη με συμβολισμούς από το μεγαλείο και την ιστορία του τόπου που οδήγησε σε αποφάσεις για την τουριστική ανάδειξη , προβολή και αξιοποίηση του.

Σε δείπνο στην πλατεία του οικισμού, στο οποίο παρακάθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσαλικίδης και ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας-Θράκης κ. Χ. Μέτιος, κατατέθηκαν από τον Δήμο ουσιαστικές, τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν και θα ιεραρχηθούν για να προχωρήσει η διαδικασία υλοποίησης τους. Το πλαίσιο τους θα συμφωνηθεί σε συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών που θα πραγματοποιηθεί σύντομα στην Αθήνα.

Συγχρόνως ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. εξέφρασε την απόφαση του να συμμετάσχει στο πρόγραμμα με την χρηματοδότηση εμβληματικών έργων που θα συμβάλουν αποφασιστικά στην τουριστική και όχι μόνο ανάπτυξη της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice