OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Πρόστυχη και ανήθικη επίθεση Τσαβούσογλου – “Οι Έλληνες πυροβολούσαν πρόσφυγες”

Θα απαντήσει η Ελλάδα στον Τούρκο τρομοκράτη;

Πρόστυχη και ανήθικη επίθεση στην Ελλάδα εξαπέλυσε ο Μελβούτ Τσαβούσογλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον Γερμανό ομόλογό του, Χάικο Μάας.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας εμφανίστηκε για άλλη μια φορά προκλητικός λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “οι ελληνικές Αρχές πυροβόλησαν κατά λέμβων με μετανάστες και πρόσφυγες και άλλοι εξ αυτών πνίγονταν στον Αιγαίο και άλλοι κατάφερναν να επιστρέψουν τραυματισμένοι στην Τουρκία”.

Η προσβολή κατά της χώρας μας είναι τεράστια και απαιτείται άμεση αντίδραση και καταγγελία σε διεθνές επίπεδο. Τα λένε αυτοί που απειλούν να στείλουν 3.6 εκατ. Σύρους στην Ευρώπη.   Πως μπορεί να έχεις διπλωματικές σχέσεις με μια χώρα που σε χαρακτηρίζει ωμά και απροκάλυπτα δολοφόνο.

Για το ζήτημα στη Βόρεια  Συρία και την γερμανική πρόταση να δημιουργηθεί μια διεθνής «ασφαλής ζώνη» στη συνοριακή γραμμή , ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είπε ότι δεν είναι ρεαλιστική, παρά το ότι η χώρα του αρχικά είχε συμφωνήσει. Έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την Γαλλία ότι κρύβεται πίσω από το καθεστώς τρομοκρατίας στην περιοχή.

 

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται η ουκρανική προέλαση στο Κουρσκ

otavoice

Προειδοποιεί την Ευρώπη ο ΠΟΥ: Αναμένονται περισσότερα κρούσματα «ευλογιάς των πιθήκων»

otavoice

Η Ρωσία απομάκρυνε εσπευσμένα χιλιάδες κατοίκους από την περιφέρεια Κουρσκ

otavoice

Με κατάνυξη και λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Επίκεντρο η Τήνος

otavoice

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice