OTA VOICE
Ροή Ειδήσεων Γενική

Παλικάρι ο Κώστας Σλούκας, αρνήθηκε να κρατήσει πανό στη μνήνη του Κεμάλ Ατατούρκ

Ο Κώστας Σλούκας κάνοντας σαν Ελληνόπουλο το αυτονόητο, βρέθηκε στο «στόχαστρο» ορισμένων φίλων της Φενέρμπαχτσε. Αιτία η άρνηση του να  κρατήσει  το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ με το οποίο μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της Φενέρ, σε παιχνίδι της ομάδας τους.

Ο Έλληνας γκαρντ, όπως φαίνεται στο βίντεο που «ανέβασε» στα social media η Φενέρμπαχτσε, δεν ακουμπάει το πανό, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση κάποιων οπαδών της τουρκικής ομάδας στα σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Βέβαια, υπήρξαν  και κάποιοι  φίλοι της Φενέρμπαχτσε  που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Κώστα Σλούκα σημειώνοντας πως είναι δικαίωμά του να μην κρατήσει το συγκεκριμένο πανό, που έχει εθνικό περιεχόμενο και αυτός δεν είναι Τούρκος πολίτης.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί για τον Έλληνα άσσο, είναι η ανάρτηση του Τούρκου σέντερ Σεμίχ Ερντέν  ο οποίος σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο twitter: «Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί σε αυτή τη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας. Θα δείχνεις σεβασμό στον πρόγονο μας, τον οποίο σέβονται σε όλο τον κόσμο».

Στην Τουρκία σήμερα τίμησαν  την 81η επέτειο από τον θάνατο του Κεμάλ και επί τούτου έγινε και αυτή η κίνηση από την ομάδα.

Μετά το σάλο που έγινε στην Τουρκία από τους φανατικούς οπαδούς της Φενέρ ο Κώστας Σλούκας ,προφανώς για να μετριάσει την έκταση του γεγονότος προέβει σε μια διευκρινιστική δήλωση, που επισημαίνει ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλει την χώρα που βρίσκεται και είναι εκεί για να αγωνίζεται για την ομάδα του.

Η δήλωση του Κώστα Σλούκα , υπό την πίεση των αντιδράσεων αναφέρει : “Έχω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Είμαι εδώ για 5 χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Σίγουρα τίποτα δεν έγινε συνειδητά. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι δεν κατάλαβα τι έγινε εκείνη τη στιγμή. Όλοι ξέρουν ποιος είμαι και πόσο παλεύω για την ομάδα. Άλλωστε, είμαι στην ομάδα για πέντε χρόνια και βρίσκομαι σε αυτή τη χώρα. Παλεύω για την ομάδα και τη χώρα. Δεν μπορώ ποτέ να αποδεχτώ ότι είμαι ασεβής προς τη χώρα. Υπάρχει σπουδαία ιστορία πίσω. Το ξέρω. Πάντα το σέβομαι. Ναι, παλεύω ως Έλληνας για πέντε χρόνια αλλά είμαι εδώ κάθε μέρα και η Φενέρ εκπροσωπεί την Τουρκία».

Είναι αυτονόητο τι έχει συμβεί και δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω το ζήτημα , μιας και ο Κώστας Σλούκας ζει και εργάζεται σε ένα ιδιαίτερο περιβάλον κια σε μια χρονική περίοδο που στη γείτονα χώρα συμβαίνουν γεγονότα πέρα από τα όρια της δημοκρατίας.

Σχετικά Άρθρα

Παρίσι 2024: Ο ελληνικός απολογισμός της 3ης ημέρας – Οι ελληνικές συμμετοχές της Τρίτης 30/7

otavoice

Σύσταση ΥΠΕΞ: Αποφύγετε επισκέψεις σε Ισραήλ, Παλαιστινιακά Εδάφη, Λίβανο και Ιράν

otavoice

Οικουμενικό Πατριαρχείο: «Θλίψη για τις προσβλητικές παραστάσεις για τον Χριστιανισμό στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών»

otavoice

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια- Το πύρινο μέτωπο σε Πετριές, Κριεζά και Αλώνια

otavoice

Έχασε το μετάλλλιο για 2 εκατοστά- Πικρία από τον Χρήστου: «Δεν μου λέει τίποτα η 4η θέση»

otavoice

Χρ. Κέλλας: Κρούσμα πανώλης και στη Δυτική Αττική

otavoice