OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μελετίου: Ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης για να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ιδέα και τις αξίες της «Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Ι.Μελετίου «κατεβαίνει» υποψήφιος για το Δ.Σ της Κ.Ε.Δ.Ε και με ανοιχτή πρόσκληση που απεύθυνε καλεί τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες να του δώσουν ξανά ψήφο εμπιστοσύνης.

Αναλυτικά η επιστολή του:

«Η επικείμενη εκλογή των οργάνων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) αποτελεί μια ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική αξία.

Πραγματοποιείται σε μια σημαντική χρονική περίοδο που η ελληνική κοινωνία περιμένει από την Αυτοδιοίκηση να διαδραματίσει τον σημαντικότερο ίσως ρόλο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, την ευημερία και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου.

Θεωρώ υποχρέωση μου να συνεχίσω να συμβάλω στο κορυφαίο όργανο της αυτοδιοικητικής οικογένειας, με τη γνώση, την εμπειρία και τη σύγχρονη προοπτική που απαιτεί η σημερινή πραγματικότητα.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια, κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια, με τους συναδέλφους του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. με πνεύμα ουσιαστικής συνεργασίας και ευρωπαϊκής προοπτικής να κρατήσουμε το θεσμό στο ύψος των απαιτήσεων και των αναγκών μιας ελληνικής κοινωνίας που από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, την Ερεικούσα μέχρι το Αγαθονήσι και την Καστοριά μέχρι το Καστελόριζο και τη Στρογγύλη, βιώνει ακόμα τις επιπτώσεις της μακροχρόνιας κοινωνικής και οικονομικής κρίσης.

Με αίσθημα ευθύνης και γνωρίζοντας καλά τις αυξημένες πλέον υποχρεώσεις του Διοικητικού Συμβούλου, έχω την τιμή να συμμετέχω και πάλι στο ψηφοδέλτιο της νίκης, «ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΔΗΜΟΙ», ως Υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε.

Ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνη σας, ζητώ με την ψήφο σας να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσω μέσα από το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε., να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ιδέα και τις αξίες της «Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice