OTA VOICE
Ντουντούκα Ροή Ειδήσεων Γενική

Αυτό είναι το Παρατηρητήριο των μηνυτήριων αναφορών, που κυνηγά την Κιβωτό του Κόσμου

Ποιο είναι το Παρατηρητήριο που μήνυσε την “Κιβωτό του Κόσμου” και τον Πάτερ Αντώνιο;

Παρατηρητήριο που παρατηρεί τι και ποιόν στην χώρα μας;

Το Διεθνές Παρατηρητήριο  όπως διαβάζουμε χρεοκόπησε λόγω οικονομικού σκανδάλου το 2007. Δείγμα της μπίζνας  που διέπει το σύστημα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων ΜΚΟ και την διεφθαρμένη πολιτική που ασκούν.

Στην χώρα μας το απομεινάρι του, έχει δημιουργήσει βιομηχανία μηνύσεων ενάντια σε ότι θυμίζει Ελλάδα και Ορθοδοξία.  Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1993  και δηλωμένος σκοπός της είναι “να παρακολουθεί, να δημοσιοποιεί, να ασκεί πίεση και να παρεμβαίνει για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διακρίσεων στην Ελλάδα, και, περιστασιακά, στα Βαλκάνια”.

Όμως στην πραγματικότητα έχει στόχο μέσα από μια προπαγανδιστική καμπάνια  να πείσει την διεθνή κοινή γνώμη για το πόσο «βαθιά ριζωμένος» είναι στις ψυχές του ελληνικού λαού ο «ρατσισμός». Επίσης εκθέσεις του μιλούν για ύπαρξη “μακεδονικής”, “τουρκικής” και “αλβανικής” μειονότητας στην χώρα μας οι οποίες καταπιέζονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ταύτισης του με την Άγκυρα κια το τουρκικό προξενείο  είναι ότι με πρόσχημα την Χρυσή Αυγή, στις 21 Δεκεμβρίου 2016  το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι και από το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) κατέθεσαν  από κοινού μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών.  

 

 

Το δίδυμο Βαλλιανάτου – Δημητρά πρωταγωνιστεί στην αμφιλεγόμενη και σκοτεινή δράση του , ενταγμένη στο παγκόσμιο σύστημα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που προωθούν ένα νέο μοντέλο παγκοσμιοποίησης. Αναφορές για χρηματοδότηση από τον GEORGE SOROS και από κέντρα που διακινούν ανθρώπινες ψυχές για να αλλοιώσουν την σύνθεση των πληθυσμών της Ευρώπης. Σε αυτό το πλαίσιο αυτές οι ΜΚΟ θέτουν ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων , μόνο και μόνο για να στηρίξουν το αφήγημα του ρατσισμού και της καταπίεσης που χρησιμοποιεί το χρηματοπιστωτικό λόμπυ για να χτυπήσει τα έθνη-κράτη.

Αυτό κάνει συστηματικά και στη χώρα μας το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, πρωταγωνιστώντας τα τελευταία 20 χρόνια σε καμπάνιες που βανδαλίζουν την Ιστορία και τις Αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας αλλά και σε σημαντικά ζητήματα κοινωνιολογίας και ανθρώπινης ύπαρξης.  Όμως οι ρίζες του στο σύστημα εξουσίας της χώρας είναι βαθιά χωμένες , μιας και στελέχη του όπως ο Βαλλιανάτος έχουν διατελέσει στενοί συνεργάτες τέως Πρωθυπουργών , όπως ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ποιες όμως είναι οι πηγές χρηματοδότησης του;

Πότε ελέγχθηκε από τις οικονομικές αρχές της χώρας;

Έχει λάβει κρατικές επιχορηγήσεις και πόσες κατά την 25 ετή διάρκεια λειτουργίας του;

Που διοχετεύτηκαν τα εκατομμύρια που διαχειρίστηκε , σε ποιες δραστηριότητες εκτός από την μεθοδευμένη προπαγάνδα που ασκεί κατά του ελληνισμού; 

 

Δείτε κάποιες από τις μηνύσεις κατά της Ελλάδας σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο που μεθόδευσε το Παρατηρητήριο με χαρακτηριστική αυτή περί “μακεδονικής μειονότητας” και πως καλλιεργούσε συστηματικά το έδαφος για να φτάσουμε στη Συμφωνία των Πρεσπών. Όπως και για την αναγραφή του θρησκεύματος (Ένωση Ουμανιστών).

Σχετικά Άρθρα

Η Ρωσία απομάκρυνε εσπευσμένα χιλιάδες κατοίκους από την περιφέρεια Κουρσκ

otavoice

Με κατάνυξη και λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Επίκεντρο η Τήνος

otavoice

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice

Φωτιά στην Αττική: «Κόκκινες» 78 κατοικίες και συνολικά 92 ακατάλληλες προς χρήση

otavoice

28 ημέρες πυρκαγιά κατακαίει το όρος Όρβηλος- Μηνυτήρια αναφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

otavoice