OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Θεσσαλονίκη: Αυλαία στην πλατεία Αριστοτέλους των “Μαγεμένων Γιορτών”

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε απόψε στην πλατεία Αριστοτέλους, παρουσία πλήθους κόσμου, ο δήμαρχος  Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ανοίγοντας την αυλαία των φετινών “Μαγεμένων Γιορτών”.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κρατώντας μια μπαγκέτα, παρουσία της ερμηνεύτριας Άλκηστις Πρωτοψάλτη, διευθύνοντας τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου, έδωσε το σύνθημα για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η γιορτή άρχισε με το σάλπισμα από τις τρομπέτες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε εμφάνιση του συνόλου Piandaemonium με 6 πιάνα με ουρά επί σκηνής και 12 διακεκριμένους πιανίστες. Στην συνέχεια και σε σύμπραξη με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου οι πολίτες απόλαυσαν άριες και μελωδίες από τέσσερις λυρικές τραγουδίστριες.

Ακολούθησε συναυλία με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Το εντυπωσιακό φυσικό έλατο, ύψους 17 μέτρων, στολίζουν χιλιάδες λαμπιόνια και θα βρίσκεται όλη την εορταστική περίοδο στην κεντρικότερη πλατεία της πόλης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας , η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμπελοκήπων  Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου.

Σχετικά Άρθρα

Ζάτουνα Γορτυνίας: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας από το Αρχείο Μίκη Θεοδωράκη

otavoice

Άμεσα τα αντανακλαστικά του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας στην νεροποντή

otavoice

Δ. Κηφισιάς: Πρεμιέρα με μια «Όμορφη Πόλη Μαγική» για τα Μενάνδρεια 2024”

otavoice

Δ. Πατρέων: Με γιορτή έληξε η θερινή δράση των ΚΑΠΗ του ΚΟΔΗΠ

otavoice

Δ. Πειραιά: Εργασίες ανακαίνισης σε σχολεία της πόλης για τη νέα σχολική χρονιά

otavoice

Δ. Σύρου-Ερμούπολης: Αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

otavoice