OTA VOICE
Απόψεις

Με τους ετεροδημότες μας δίπλα στις διεκδικήσεις του τόπου μας

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ 

Χρειαζόμαστε τους συμπατριώτες μας που για κάποιους λόγους δεν μπόρεσαν να μείνουν στην περιοχή μας και επέλεξαν τον δρόμο της Αθήνας, των άλλων πόλεων της χώρας μας αλλά και τον δρόμο του εξωτερικού.

Αυτό τόνισε χθες με δήλωσή του και με την ευκαιρία της πολυπληθούς παρουσίας των ετεροδημοτών μας στα χωριά της Ζαχάρως και της Φιγαλείας λόγω των θερινών διακοπών και της εορτής του Δεκαπενταύγουστου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Κάπος.

Για εμένα προσωπικά και τα μέλη της παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ», οι Ετεροδημότες μας αποτελούν πάντα ένα ισχυρό κομμάτι του τόπου μας. Εκπέμπουν μια πρόσθετη δυναμική για τον Δήμο μας και βεβαίως τους θέλουμε κοντά μας, σε όποιες προσπάθειες κάνουμε για να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά και να καταφέρουμε να πείσουμε σε κάθε κατεύθυνση για την αξιοποίηση πλεονεκτημάτων μας.

Ο Τάσος Κάπος μάλιστα τους καλεί να συμμετάσχουν εκτός των άλλων και στη δημόσια ανοιχτή διαβούλευση που γίνεται αυτή την περίοδο με τις απόψεις και προτάσεις τους στην ιστοσελίδα της παράταξης (σύνδεσμος: https://www.allazoumetontopomas.gr/diavoulefsi)

Ευελπιστούμε στη συνεργασία τους και επιδιώκουμε να τους έχουμε ως «αιχμή του δόρατος» στις επαφές και στις διεκδικήσεις μας στα διάφορα κέντρα αποφάσεων και στα νευραλγικά υπηρεσιακά γραφεία της Αθήνας προκειμένου να συμβάλλουν με τον δικό τους ρόλο στην επίλυση προβλημάτων που αφορούν τον τόπο μας.

Προς το παρόν τους ευχόμαστε καλή και ήρεμη παραμονή στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και τους περιμένουμε στην κοινή συστράτευση που θα αλλάξει πραγματικά τον Δήμο μας, κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Κάπος.

Σχετικά Άρθρα

Ολοκλήρωση των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης, για την στήριξη των Κτηνοτρόφων

otavoice

Η απόχη και η αποχή, του Γιάννη Γκουντιού

otavoice

Ελίζα Βόζεμπεργκ: “Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να υπηρετήσω τα εθνικά μας συμφέροντα”

otavoice

Η Ελλάδα γερνάει και δεν γεννάει

otavoice

Μ. Βελεγράκης: Η Αυτοδιοίκηση ως θεσμός πολιτικο – διοικητικός

otavoice

«Η ευρωπαϊκή “ψήφος” ενός 100% ευρωπαϊκού κόμματος»

otavoice