OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

3ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού: Πραγματοποιείται την Κυριακή (21/10/18)

Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, ο 3ος Ημιμαραθώνιος Ωρωπού – Oropos Seaside Race 2018, πραγματοποιείται την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο, πραγματοποιούνται αγώνες δρόμου 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά και Άτομα με Αναπηρία. Όλοι οι αγώνες δρόμου του Ημιμαραθωνίου, έχουν εκκίνηση και τερματισμό στο λιμάνι της Σκάλας Ωρωπού (είσοδος), μέσα από διαφορετικές διαδρομές.

Πρόκειται για διοργάνωση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ωρωπού (Κ.Ε.Δ.Ω.) και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου (Ε.Τ.Α.Δ.Ω.), υπό την αιγίδα του Δήμου Ωρωπού, την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος «BE ACTIVE» ERASMUS+.

Εκκίνηση Ημιμαραθωνίου 21,1 χλμ.: 09.00
Εκκίνηση Αγώνα 10 χλμ.: 09.15
Εκκίνηση Αγώνα 5 χλμ.: 09.15
Εκκίνηση Αγώνα 1 χλμ. για παιδιά Δημοτικού – Γυμνασίου: 09.20
Εκκίνηση Αγώνα 1 χλμ. για Άτομα με Αναπηρία: 11.50
Είσοδος Ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

Διακοπή σχολικών δρομολογίων λόγω εκτεταμένης κατολίσθησης στην ΠΕ Κέρκυρας

otavoice

Δήμαρχος Μεγίστης: Με αισιοδοξία, ξεκινήσαμε τις εργασίες αποκατάστασης

otavoice

Άναψε το το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Βούλας

otavoice

Εικόνες καταστροφής στο Δήμο Βελβεντού από την κακοκαιρία

otavoice

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης «Ασφαλτόστρωση Οδού Περιβόλι – Αβδέλλα»

otavoice

Σε εξέλιξη σημαντικά έργα υποδομής και οδικής ασφάλειας στην Π.Ε. Καβάλας

otavoice