OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ανοίγει φτερά η Σύρος για την τεράστια κινεζική αγορά

Ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός είχε συνάντηση με κινεζική αποστολή, αποτελούμενη από επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο του real estate, δημοσιογράφους και social influencers, με απήχηση σε περισσότερα από 30 κινεζικά μέσα ενημέρωσης και social media.

Στόχος του Δημάρχου είναι η δυνατότητα προβολής της Σύρου στην κινεζική αγορά, την πραγματοποίηση επενδύσεων στον ξενοδοχειακό κλάδο αλλά και την αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών σε άλλους τομείς.

Παράλληλα το “άνοιγμα” που επιχειρεί ο Γιώργος Μαραγκός στην κινεζική αγορά θα μπορέσει να φέρει εκτός από την προβολή και πολλά οικονομικά οφέλη, μιας και θεωρείται από τις πλέον προσιτές και επικερδής για τη χώρα μας, καθώς συγκαταλέγεται στην κατηγορία του λεγόμενου ποιοτικού τουρισμού.

Στην ανάρτηση του στο facebook ο Γιώργος Μαραγκός ανέφερε:

“Στο πλαίσιο πολυήμερης επίσκεψης κινεζικής αποστολής στην Σύρο, με τη συμμετοχή επιχειρηματιών από το χώρο του real estate, δημοσιογράφων και social influencers, με απήχηση σε περισσότερα από 30 κινεζικά μέσα ενημέρωσης και social media, εξετάσαμε τη δυνατότητα προβολής της Σύρου στην κινεζική αγορά, την πραγματοποίηση επενδύσεων στον ξενοδοχειακό κλάδο αλλά και την αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών σε άλλους τομείς.
Η πολιτιστική και πολιτισμική ταυτότητα της Σύρου, η ιστορία της, το μοναδικό αρχιτεκτονικό της απόθεμα καθώς και το γεγονός ότι μπορεί να φιλοξενήσει επισκέπτες καθ’ όλη της διάρκεια του έτους την καθιστούν ελκυστική με βάση το προφίλ και τις προτιμήσεις του κινέζου επισκέπτη”.

Σχετικά Άρθρα

Κόντρα Μπέου- Κουρέτα για τα νεκρά ψάρια – Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

otavoice

Κοινό μέτωπο ΠΕΔ ΣτΕ και Δήμου Χαλκιδέων, κατά της εγκατάστασης ιδιωτικής Μ.Ε.Α στην Αυλίδα

otavoice

Δ. Ιωαννιτών: Συνεδρίασε η αστική ομάδα εργασίας για το προσφυγικό

otavoice

Δ. Νοτίου Πηλίου: Aυτοψία στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές από Κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α.

otavoice

Δήμαρχος Χαλκηδόνος: “Στηρίζουμε τον πολιτισμό του τόπου μας”

otavoice

Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 54 σχολικών καθαριστριών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

otavoice