OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μεσολόγγι: Δυο νέα πρόσωπα με τον Καραπάνο

Ιωάννης Κοντός και Ιωάννης Κατσαρός “κατεβαίνουν” υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Δημάρχου Μεσολογγίου, Νικόλαου Καραπάνου.

Ανήμερα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του πρώην βουλευτή Δημήτρη Σταμάτη για την διεκδίκηση της Δημαρχίας Μεσολογγίου, ο νυν Δήμαρχος Νικόλαος Καπαραπάνος επέλεξε συμβολικά να ανακοινώσει την προσχώρηση και την κάθοδο των Ιωάννη Κοντού και Ιωάννη Κατσαρού με τον συνδυασμό του “Δήμος για τα παιδιά μας”.

Με δήλωση του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και επικεφαλής του Συνδυασμού “Δήμος για τα παιδιά μας” Νικόλαος Καραπάνος αναφέρει:

«Ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών καλωσορίζουμε ως υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους στο συνδυασμό «Δήμος για τα Παιδιά Μας», δυο διακεκριμένους και έμπειρους στο δημόσιο βίο συμπολίτες μας. Δύο επιστήμονες που συνεχίζουν με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον την δημιουργική παρουσία τους στα κοινά του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και δύναμη στην κοινή μας πορεία».

 

Το who is who των δυο υποψηφίων:

Ιωάννης Κοντός: Ιατρός, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, πρώην Διευθυντής Υγειονομικής Μονάδας ΙΚΑ Μεσολογγίου και επί 20ετία εκπρόσωπος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Εξελέγη κατά το παρελθόν, πρώτος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του εκλιπόντος Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Δημήτρη Παλκογιάννη, καθώς επίσης Νομαρχιακός Σύμβουλος με την παράταξη του Δημήτρη Σταμάτη.

Ιωάννης Κατσαρός: Οικονομολόγος , Λογιστής, πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς. Εξελέγη κατά το παρελθόν Πρόεδρος Τοπικής επιτροπής ΟΝΝΕΔ Μεσολογγίου και ακολούθως Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αιτωλ/νίας. Διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Αλυκών Τουρλίδας, ενώ κατέλαβε την 2η θέση το 2014 συμμετέχοντας στο συνδυασμό του Νίκου Μουρκούση.

Σχετικά Άρθρα

Τιμήθηκαν οι ήρωες στην επετειακή εκδήλωση της μάχης του Ωρωπού

otavoice

Δ.Κορινθίων: Αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε τρία γήπεδα

otavoice

Δ.Κοζάνης: Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης διαβάσεων σε κεντρικές οδούς

otavoice

Δ.Θεσ/νίκης: Ο Σπύρος Τζελέπης νέος εντεταλμένος σύμβουλος για τα αδέσποτα

otavoice

Μαγική βραδιά με τους Στ. Κορκολή-Γ. Θεοφάνους, στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Ανοιχτά και δωρεάν, τα 2 κολυμβητήρια τον Αύγουστο

otavoice