OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Μπαίνει δυνατά στη μάχη για τον Δήμο Νεάπολης Συκεών ο ο Ηλίας Ζάχαρης

Μια νέα αυτοδιοικητική κίνηση γεννήθηκε στον Δήμο Νεάπολης Συκεών από μια ομάδα νέων ανθρώπων με διάθεση προσφοράς και αλλαγής νοοτροπίας στον τόπο τους.

Άνθρωποι που ήδη έχουν μια διαδρομή στα αυτοδιοικητικά του Δήμου αλλά και άνθρωποι ενεργοί πολίτες που συστρατεύτηκαν σε μια κοινή πορεία που ως στόχο έχει να ανατρέψει τα αυτοδιοικητικά δεδομένα της πόλης τους.

Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας είναι ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο Ηλίας Ζάχαρης που ανακοίνωσε την απόφαση του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο και να συσπειρώσει όλες τις υγιείς δυνάμεις της Νεάπολης, των Συκεών, του Αγίου Παύλου και των Πεύκων για ένα καλύτερο μέλλον στον ιστορικό δήμο της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης.

Σε δηλώσεις του ο Ζάχαρης ανέφερε κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε με αφορμή την επέτειο των 12 χρόνων από την πρώτη του εκλογή με την παράταξη «Συνεργασία για τις Συκιές» στο δημοτικό συμβούλιο του τότε δήμου Συκεών, το 2006, όταν ήταν μόλις 21 ετών: «Ο δήμος μας πρέπει να αλλάξει εποχή, δεν πρέπει απλώς να αλλάξει σελίδα, πρέπει να αλλάξει γενιά. Έχουμε την ευκαιρία και τη δυνατότητα αυτό που προσπαθήσαμε μαζί το 2006 και το 2010, μία μεγάλη συσπείρωση όλων όσων δεν θέλουν ο δήμος μας να διοικείται με αυτόματο πιλότο, να το καταφέρουμε το 2019. Τώρα μπορούμε, έχουμε τη γνώση και την πείρα να εφαρμόσουμε το όραμά μας για έναν καλύτερο σύγχρονο και δημιουργικό δήμο».

Στη φωτογραφία διακρίνονται
Στα αριστερά: • Γιώργος Φαρφαλής, «Δυναμική Ενότητα Πολιτών», πρώην αντιδήμαρχος Πεύκων • Μάκης Αντύπας, «Δυναμική Ενότητα Πολιτών» • Ηλίας Ζάχαρης • Νίκος Παπαϊγνατίου, «Συνεργασία για τις Συκιές» • Βασίλης Βασιλειάδης, «Συνεργασία για τις Συκιές» Στα δεξιά: • Χρήστος Μήττας, περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη Αλληλεγγύη και επί πολλές θητείες δημοτικός σύμβουλος Νεάπολης • Βασίλης Ασβεστάς, «Δυναμική Ενότητα Πολιτών», πρώην δημοτικός σύμβουλος Αγίου Παύλου • Κώστας Κυζιρίδης, «Δυναμική Ενότητα Πολιτών» • Νίκος Καλινικίδης, «Δυναμική Ενότητα Πολιτών».

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice