OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Ακριβούλης διεκδικεί το Κιλελέρ

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook επέλεξε να αναγγείλει την υποψηφιότητα του για την Δημαρχία του Κιλελέρ ο Γιώργος Ακριβούλης.

Στη «μάχη» της διεκδίκησης του Δήμου Κιλελέρ μπαίνει και επίσημα ο Γιώργος Ακριβούλης. Γνωστός για την συνδικαλιστική του δράση στο αγροτικό κίνημα, έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Νικαίας και σήμερα είναι πρόεδρος στο Παναγροτικό Νικαίας. Έχει έντονη πολιτική δράση και αναμένετε να πρωταγωνιστήσει στην μάχη για τον Δήμο Κιλελέρ.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν, μια περίοδος που σημαδεύτηκε από δομικές αλλαγές στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο δήμος Κιλελέρ στάθηκε ανίκανος να τις ακολουθήσει, πόσο μάλλον να διαμορφώσει με τη συμμετοχή του εκείνο το πλαίσιο που θα τον καθιστούσε πρωταγωνιστή των αγροτικών δήμων, και όχι μόνο, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Άνθρωποι που παρουσιάστηκαν από γνωστούς κομματικούς μηχανισμούς ως «επιτυχημένοι επαγγελματίες», μη έχοντας καμία προηγούμενη εμπειρία στον στίβο της Αυτοδιοίκησης, δεν κατάλαβαν ποτέ, ούτε το ιστορικό βάρος που φέρει το όνομα του δήμου Κιλελέρ, ούτε τις αναπτυξιακές δυνατότητες του.

Το αποτέλεσμα τραγικό: όλα τα διαφημιζόμενα ως «έργα πνοής» παρέμειναν είτε στα χαρτιά, είτε ημιτελή, τα έργα «αναπτυξιακής προοπτικής» αργούν, οι καθημερινές παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής πραγματοποιούνται χωρίς να αποτελούν κομμάτια ενός συνολικότερου σχεδίου, και, δυστυχώς, δεν ολοκληρώνονται έργα που να συνδέουν το παρελθόν με το μέλλον.

Αντιθέτως, τακτοποιήσεις ημετέρων, αναθέσεις αδιαφάνειας, δολοπλοκίες και μηχανορραφίες, συνθέτουν ένα σκηνικό που δεν τιμά κανέναν, πόσο μάλλον τους πολίτες του δήμου Κιλελέρ που δεν έχουν να περιμένουν τίποτα πια από μια δημοτική αρχή που δοκιμάστηκε και έμεινε μετεξεταστέα.

Μετά από είκοσι χρόνια διαδρομής στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα θεσμικά της όργανα, τόσο τοπικά, όσο και σε κεντρικό επίπεδο, ήρθε η ώρα, να καταθέσω την εμπειρία μου και το όραμά μου στους πολίτες του δήμου Κιλελέρ, ζητώντας την στήριξή τους για την πραγματική αλλαγή. Έχοντας διατελέσει μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νίκαιας επί σειρά ετών, σύμβουλος στην πρώην ΤΕΔΚ Ν. Λάρισας, αλλά και μέλος στα συμβούλια της ΚΕΔΕ, του ανώτατου αυτοδιοικητικού οργάνου της χώρας, γνωρίζω καλά τι μπορεί και πρέπει να αλλάξει, ώστε ο δήμος Κιλελέρ να πρωταγωνιστήσει.

Με έναν ακηδεμόνευτο, κομματικά, αυτοδιοικητικό συνδυασμό, στον οποίο θα συμμετάσχουν άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους, που μας ενώνουν οι ίδιες ανησυχίες για το μέλλον του τόπου μας, και το ίδιο όραμα, θα καταθέσουμε την πρότασή μας, δίνοντας αγώνα για την αλλαγή που θέλουμε να ζήσουμε.

Όσα εμπόδια κι αν σταθούν στο δρόμο μας, όσο πόλεμο κι αν δεχθούμε από τους εκπροσώπους του χθες, δεν πρόκειται να λυγίσουμε, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω: ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ΑΛΛΑΖΕΙ».

Σχετικά Άρθρα

Δ.Κηφισιάς: “Μαγευτική” η μουσικοχορευτική βραδιά «Χοροί & Μουσικές του Κόσμου»

otavoice

Στ. Αγγελούδης: Μήνυμα ενότητας η «Γιορτή της Δημοκρατίας» στη Θεσσαλονίκη

otavoice

Δ.Πατρέων: Στο Μεξικό η αποστολή των Παιδικών Αγώνων Πόλεων

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Με 8 νέα ηλεκτρικά οχήματα ενισχύεται ο δημοτικός στόλος

otavoice

Δ.Κατερίνης: Με τον 12χρονο συγγραφέα Χ. Τατσιόπουλο, συναντήθηκε ο Γ. Ντούμος

otavoice

Δ.Σικυωνίων: Άνοιξαν οι εγγραφές για τις Κατασκηνώσεις Κλημεντίου

otavoice