OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

O Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος άνοιξε τις πύλες του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής

Εγκαινιάστηκε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Καλλιθέα όπου θα παρέχει δωρεάν μαθήματα όλο το χρόνο σε συνεργασία με τον ΙΟΑΣ Πάνος Μυλωνάς.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος εγκαινίασε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων πρώην εγκαταστάσεις ΙΚΑ). Μέσα από τη λειτουργία του, αναμένεται να υπάρξει σημαντική συμβολή στην απόκτηση κυκλοφοριακής αγωγής των κατοίκων της περιοχής και ιδιαίτερα σε μαθητές.

Το Πάρκο έχει σαν στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση κυρίως παιδιών και νέων ανθρώπων σε θέματα οδικής ασφάλειας και προστασίας της ζωής. Τα παιδιά που αποτελούν ένα αρκετά δύσκολο κοινό αλλά ταυτόχρονα και τόσο σημαντικό, είναι τα ίδια χρήστες του δρόμου, σαν πεζοί, σαν δικυκλιστές ή σαν συνοδηγοί και συνεπιβάτες μέσα στο αυτοκίνητο. Επιβάλλεται λοιπόν η σωστή αντιμετώπιση αυτού του τόσο λεπτού θέματος από την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής θα παρέχει δωρεάν μαθήματα όλο το χρόνο σε συνεργασία με τον ΙΟΑΣ Πάνος Μυλωνάς.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου στο facebook: «Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάσαμε χθες το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Μαντζαγριωτάκη και Εσπερίδων πρώην εγκαταστάσεις ΙΚΑ). Δωρεάν μαθήματα όλο το χρόνο σε συνεργασία με τον ΙΟΑΣ Πάνος Μυλωνάς. Η ασφάλεια των παιδιών μας πάνω από όλα».

 

Σχετικά Άρθρα

Π.Ν.Α: Εκδήλωση για τη θαλάσσια ρύπανση από την Ενεργειακή Α.Ε.

otavoice

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος στη σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό για τη Δ. Θεσσαλονίκη

otavoice

Το 10o «TRIPolis Rock Fest» γίνεται τριήμερο με πολλές νέες δράσεις

otavoice

Κ. Πελετίδης: «Η Κυβέρνηση εμπορευματοποιεί και ιδιωτικοποιεί την απεξάρτηση»

otavoice

Δ. Μετεώρων: Διάνοιξη δασικών δρόμων για τη στήριξη της τοπικής υλοτομίας

otavoice

Καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά στον Δήμο Αιγάλεω

otavoice