OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Οι σίγουροι του ΣΥΡΙΖΑ για τις Περιφέρειες

Στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την Κεντρική Επιτροπή του διημέρου 13-14 Οκτωβρίου, δεδομένη είναι η στήριξη στα τέσσερα πρόσωπα που κατέχουν ήδη τη θέση του Περιφερειάρχη και θεωρούνται από την Κουμουνδούρου πετυχημένα στο έργο τους και έχουν άριστη συνεργασία μαζί τους. Πρόσωπα που εκτιμούν ότι έχουν την δυναμική επανεκλογής τους, έτσι ώστε το βράδυ των εκλογών ο αυτοδιοικητικός χάρτης να δίνει στο κυβερνών κόμμα μια εικόνα πολιτικής και εκλογικής δυναμικής.

Πρόκειται για τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο, την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα. Επιπλέον σίγουρη πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του Γενικού Γραμματέα Υποδομών Γιώργου Δέδε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς κι αυτή του Δημήτρη Αναγνωστάκη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελάδας.

Μετά την χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας στην Κουμουνδούρου τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τη σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής το ερχόμενο διήμερο θα είναι οι πολιτικές εξελίξεις, ιδιαίτερα οι παρενέργειες στο θέμα Σκόπια-ΗΠΑ και οι κυβερνητικές αντιθέσεις, οι επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις σε τοπική αυτοδιοίκηση και ευρωβουλή καθώς και η εκλογή νέας πολιτικής γραμματείας (Π.Γ.).

Σχετικά Άρθρα

ΠΔΜ: Ετοιμότητα για το «ΑΠΟΛΛΩΝ»-Υπογράφηκε το καταστατικό της Ενεργειακής Κοινότητας

otavoice

Τους ήρωες των Καλεσών τίμησαν ο Δήμος Μαλεβιζίου και η ΤΚ Καλεσών

otavoice

Οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης

otavoice

Δήμος Κατερίνης – 38η Εμποροπανήγυρη: Το αδιαχώρητο σε όλες τις εκδηλώσεις

otavoice

Περιφέρεια Ηπείρου: ΕΣΠΑ ON THE ROAD

otavoice

ΠΕ Σερρών: Σύμβαση για έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης του ποταμού Στρυμόνα

otavoice