OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Τα πρόσωπα που διεκδικούν τους Δήμους στην Π.Ε. Γρεβενών

Το OTAVOICE συνεχίζει την καταγραφή του Αυτοδιοικητικού χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, τις δημόσιες δηλώσεις και τις πληροφορίες που έχει συλλέξει.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ξεκίνησε. Ήδη οι υπάρχουσες παρατάξεις μετρούν τις δυνάμεις τους ενώ αρκετοί είναι και οι υποψήφιοι που «κατεβαίνουν» με νέα σχήματα για να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο.

Το OTAVOICE συνεχίζει την καταγραφή του Αυτοδιοικητικού χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας και μετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Π. Ε. Φλώρινας (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ) και την Π.Ε. Κοζάνης (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ) συνεχίζει σήμερα με την Π.Ε. Γρεβενών.

Δήμος Γρεβενών

Σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Γεωργίου Δασταμάνη καθώς και του πρώην Δημάρχου Δημοσθένη Κουπτσίδη, ο οποίος μάλιστα αθωώθηκε πρόσφατα από το Εφετείο για τις κατηγορίες που υπήρχαν εις βάρος του.

Δυναμική υποψηφιότητα αποτελεί αυτή του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννη Παπαδόπουλου, καθώς και του Περιφερειακού Συμβούλου και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνου Καναβού.

Δήμος Δεσκάτης

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ξανά υποψήφιος ο Δήμαρχος Δημήτρης Καραστέργιος, ενώ εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο ο συνταξιούχος εφοριακός Δημήτρης Κορδίλας.

Αναμένεται πάντως στους δυο Δήμους της Π.Ε. Γρεβενών να υπάρξουν υποψηφιότητες στηριζόμενες από το ΚΚΕ.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Κόντρα Μπέου- Κουρέτα για τα νεκρά ψάρια – Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

otavoice

Κοινό μέτωπο ΠΕΔ ΣτΕ και Δήμου Χαλκιδέων, κατά της εγκατάστασης ιδιωτικής Μ.Ε.Α στην Αυλίδα

otavoice

Δ. Ιωαννιτών: Συνεδρίασε η αστική ομάδα εργασίας για το προσφυγικό

otavoice

Δ. Νοτίου Πηλίου: Aυτοψία στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές από Κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α.

otavoice

Δήμαρχος Χαλκηδόνος: “Στηρίζουμε τον πολιτισμό του τόπου μας”

otavoice

Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 54 σχολικών καθαριστριών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

otavoice