OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Θωμάκος προς Καλό: «Προτιμότερη η ανεξαρτητοποίηση από την υπονόμευση»

Άμεση η απάντηση του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου στα όσα ισχυρίστηκε ο ανεξάρτητος, πλέον, δημοτικό σύμβουλος Χρήστος Καλός κατά την ανακοίνωση του «διαζύγιο» του από την παράταξη «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης».

Ρήξη στις σχέσεις ανάμεσα στον Γιώργο Θωμάκο και τον Χρήστο Καλό. Ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος ανέμενε, όπως ισχυριζόταν, τη σύγκληση συνέλευσης του συνδυασμού, την οποία είχε ζητήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου και με επιστολή του και μόλις πριν από λίγες μέρες προχώρησε στην ανεξαρτητοποίησή του.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Καλού, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος τοποθετήθηκε στα όσα ανέφερε ο πρώην αντιδήμαρχος. Συγκεκριμένα ο πρώτος πολίτης του Δήμου Κηφισιάς ανέφερε:

«Λόγω της ευρείας δημοσιότητος που έλαβε και πάλι η νέα επίθεση του συναδέλφου κ. Χρήστου Καλού οφείλω περιληπτικά να αναφέρω τα εξής: Στη Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης είμαστε όλοι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. Προτιμότερη η ανεξαρτητοποίηση από την υπονόμευση.

«Αποτελεσματικότητα, διαφάνεια, δημοκρατικότητα, εγγύτητα στον πολίτη» προσφέρει η διοίκησή μας περισσότερο από ποτέ στην ιστορία του Δήμου, με πλήθος ατράνταχτων αποδείξεων.

«Βασικός εμπνευστής» του συνδυασμού μας δεν θα μπορούσε να είναι ο συνάδελφος, αφενός διότι όταν του πρότεινα τη συνεργασία, μου απήντησε ύστερα από τρεις (3) μήνες, αφετέρου επειδή επεδίωξε από νωρίς και ανεπιτυχώς το παρωχημένο κομματικό χρίσμα, πράγμα που αντίκειται στις θεμελιώδεις αρχές μας».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Κόντρα Μπέου- Κουρέτα για τα νεκρά ψάρια – Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

otavoice

Κοινό μέτωπο ΠΕΔ ΣτΕ και Δήμου Χαλκιδέων, κατά της εγκατάστασης ιδιωτικής Μ.Ε.Α στην Αυλίδα

otavoice

Δ. Ιωαννιτών: Συνεδρίασε η αστική ομάδα εργασίας για το προσφυγικό

otavoice

Δ. Νοτίου Πηλίου: Aυτοψία στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές από Κλιμάκιο του ΕΛ.Γ.Α.

otavoice

Δήμαρχος Χαλκηδόνος: “Στηρίζουμε τον πολιτισμό του τόπου μας”

otavoice

Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη 54 σχολικών καθαριστριών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

otavoice