OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου ο Γιώργος Καραμέρος

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αμαρουσίου, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο Γιώργος Καραμέρος. Ο Αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αθηνών, αφού καλωσόρισε τις νέες και τους νέους και τους ανθρώπους της πόλης από όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους που είχαν προσκληθεί σε εκδήλωση σε γνωστό πεζόδρομο του Αμαρουσίου, ανακοίνωσε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές εκλογές του 2019. Συγκεκριμένα, είπε ότι θα είναι υποψήφιος με την προϋπόθεση να είναι ενωμένο το Μαρούσι και η παράταξη που θα αναλάβει την ευθύνη της διαχείρισης των προβλημάτων της πόλης να αποτελείται όχι μόνο από νέους ανθρώπους, αλλά και από άτομα με εμπειρία χωρίς κομματικές ταυτότητες.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καραμέρος είπε:

«Όσοι είσαστε εδώ σήμερα γνωρίζετε ότι η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και η αγάπη μας για το Μαρούσι δεν μπορεί να μπει σε στεγανά.
Σας καλώ να περπατήσουμε την πόλη από αύριο, γειτονιά προς γειτονιά, σπίτι προς σπίτι, κατάστημα προς κατάστημα, ώστε τον Μάιο να μην έχουμε την αγωνία την εκλογική, αλλά το πώς θα προχωρήσουμε με το ενωμένο Μαρούσι στην επόμενή του μέρα.
Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας σε αυτόν τον πολύ φιλόξενο χώρο στην καρδιά της πόλης, δεν έχουμε φανταχτερά μπάνερ γιατί θέλαμε εσείς να κάνετε το ξεκίνημα. Έχουμε αρκετές ημέρες και εβδομάδες μπροστά μας για να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε σε κάθε γειτονιά, για να δούμε τις πραγματικές ανάγκες.
Από σήμερα το βράδυ ξεκινάει ένα προσκλητήριο με τις κομματικές πεποιθήσεις στο συρτάρι και πιστέψτε με ότι όταν θα έχει κλείσει ο κύκλος του παλιού θα είναι μια μεγάλη ευθεία με πολύ καλές προϋποθέσεις με συνθήκες για όλους και λύσεις για τα προβλήματά μας».

Σχετικά Άρθρα

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice

Δ.Ηλιούπολης: Ανυπόστατο ψεύδος η δήθεν παραχώρηση Δημοτικού χώρου για εκδήλωση

otavoice

Τελετή Λήξης για τα θερινά προγράμματα του Δήμου Ιλίου

otavoice

Δ.Εορδαίας: Βράβευση για την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023

otavoice

Γ.Χατζημάρκος: Αύξηση προϋπολογισμού για ενίσχυση τουριστικών επενδύσεων, μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου

otavoice