OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου ο Γλυνός με το ΚΙΝΑΛ

Ο Μανώλης Γλυνός ανακοίνωσε στο Πνευματικό Κέντρο Ζίγδη στην Λίνδο την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στην εκδήλωση της παρουσίασης της διακήρυξης του συνδυασμού, «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου – Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών», έδωσαν το παρών οι κ.κ. Γιάννης Γλυνός, Θανάσης Μπαράκας, Μίλτος Τσιριγωτάκης, Μανώλης Πάλλας, Νίκος Τσουκαλάς, Γιώργος Ελευθερίου, Βαγγέλης Μανδρακός, Σωτήρης Παμπάκας, Στέργος Παρδαλός, η οικογένεια Κουνάκη και κάτοικοι της περιοχής.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Μανώλης Γλυνός αναφέρθηκε στην συνέχεια στην πορεία του στα κοινά και συγκεκριμένα στην τοπική αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού προσθέτοντας ότι επεδίωξε διαχρονικά τη συνεργασία, τη σύνθεση και τη συνέργεια όλων των παρατάξεων και των κοινωνικών ομάδων, έχοντας ως γνώμονα την επίλυση σημαντικών προβλημάτων.

«Δεν χρησιμοποίησα την πολιτική ως σκαλοπάτι για προσωπική, κοινωνική ή επαγγελματική ανέλιξη και ούτε επεδίωκα να είμαι αρεστός κόντρα στις αρχές και τις πεποιθήσεις μου. Σε εποχές που υπήρχαν αναστολές και αντιδράσεις, δεν δίστασα να θίξω ευαίσθητα ζητήματα για να εξασφαλίσω την κοινωνική συναίνεση. Γι’ αυτό και οι πρωτοβουλίες ίδρυσης κοινωνικών δομών έγιναν αποδεκτές από το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, δίνοντας διέξοδο σε εκρηκτικά κοινωνικά ζητήματα» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Εάν κάποιος από εσάς πιστεύει πως δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο, αν συμβιβάζεται με αυτούς που ούτε θέλουν, ούτε ξέρουν, ούτε μπορούν, αν γοητεύονται από τις αφελείς δικαιολογίες, αν ικανοποιούνται με τη μιζέρια και τα ψεύτικα έργα βιτρίνας, αν για αυτούς το Νότιο Αιγαίο είναι 2-3 νησιά, τότε να ψηφίσει κάποιον άλλο. Αγαπημένοι θα είμαστε έτσι και αλλιώς.

Αν όμως πιστεύουν πως ο τόπος μας έχει δυνατότητες που δεν τις εκμεταλλεύεται, πράγματα μικρά και μεγάλα που δεν γίνονται, αν αισθάνεται πως μπορεί να είναι χρήσιμος και δεν αξιοποιείται , αν νιώθει ότι μπορεί να δώσει αλλά δεν ξέρει πώς, τότε φίλες και φίλοι είστε στο σωστό μέρος, σήμερα θα σας μιλήσω πώς μπορούν οι συνεργάτες μου κι εγώ μαζί με όλους εσάς, να αλλάξουμε τον τόπο μας» πρόσθεσε ο κ. Γλυνός, λέγοντας ότι σκοπός του είναι να μετατρέψει το Νότιο Αιγαίο από μια «Περιφέρεια Χειμερίας Νάρκης σε Περιφέρεια Τεσσάρων Εποχών».

«Για εμάς, το Νότιο Αιγαίο δεν είναι μόνο η Ρόδος, η Κως ή η Σύρος. Για μας Νότιο Αιγαίο είναι και η Ρόδος και η Κως και η Σύρος και η Ανάφη και το Αγαθονήσι και η Κάσος και όλα τα νησιά» πρόσθεσε.

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice