OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Απειλές Στεργίου κατά Κοντουλάκου στην Πεντέλη: Να «προσέχεις που περπατάς»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευθείες απειλές κατά του επικεφαλής της παράταξης «Μπροστά Μαζί» Λευτέρη Κοντουλάκου, εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου στο χθεσινοβραδινό έκρυθμο δημοτικό συμβούλιο.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που δημοσιεύει το paraskhnio.gr, ο κ. Στεργίου απείλησε τον κ. Κοντουλάκο λέγοντάς του: «Να προσέχεις που περπατάς». Ενώ σύμφωνα και με παρευρισκόμενους, οι οποίοι έμειναν άναυδοι, είδαν τον δήμαρχο να σχηματίζει με τα χέρια του και ένα πιστόλι…

Σε συνάρτηση με το γεγονός ότι ο κ. Στεργίου οπλοφορεί, αυτό δυναμίτισε περισσότερο το κλίμα μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Το OTAVOICE επικοινώνησε με τον επικεφαλής της παράταξης «Μπροστά Μαζί» Λευτέρη Κοντουλάκο ο οποίος για το πρωτοφανές περιστατικό, που θυμίζει… Σικελία δήλωσε:

“Λυπάμαι για την κατάντια ενός ανθρώπου που υπηρετεί 20 χρόνια την αυτοδιοίκηση , που βοήθησε η οικογένεια μου αλλά και εγώ ο ίδιος προσωπικά.Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη όταν απειλεί δημοτικούς συμβούλους ακόμα και γυναίκες και δείχνει τον φόβο που έχει γιατί πολύ σύντομα δεν θα είναι δήμαρχος του δήμου Πεντέλης γιατί οι πολίτες δεν ανέχονται την τρομοκρατία όπως και την τραγική εικόνα που έχει σήμερα ο Δήμος Πεντέλης από την διοίκηση Στεργίου”.

Δείτε το βίντεο του paraskhnio.gr:

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice