OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Μικροί κηπουροί, μεγάλη ανάσα για το περιβάλλον

Δεκάδες μικροί… κηπουροί, παιδιά της πόλης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα δίνοντας, μαζί με τους γονείς τους, το παρών σε ακόμα μια εθελοντική δεντροφύτευση που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Μαζί με τους ανθρώπους του Δήμου αλλά και το Σώμα Εθελοντών, τοποθέτησαν δεντράκια στην περιοχή από τον Πράσινο Λόφο έως την Αττική Οδό βάζοντας περισσότερο πράσινο στην πόλη, κατανοώντας τη σημασία που έχει η διατήρηση και η ενίσχυση του αστικού φυσικού περιβάλλοντος.

«Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός των δράσεων, να κάνουν τα παιδιά μας συνείδηση το πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε και να προστατεύουμε το περιβάλλον», σχολιάζει ο εντεταλμένος για την Υπηρεσία Πρασίνου δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

«Διαλέγουμε το πράσινο, το χρώμα της ανάσας, το χρώμα της ζωής για να κάνουμε την πόλη ακόμα πιο όμορφη. Παρέα με τους συμπολίτες μας πορευόμαστε βήματα θετικά για το Ηράκλειο που όλοι αγαπάμε», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Ο Δήμος υπενθύμισε πως οι δράσεις εθελοντικής δεντροφύτευσης είναι πλέον μηνιαίες ανά γειτονιά του Ηρακλείου. Επόμενο ραντεβού τον Δεκέμβριο…

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice