OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Νάσο Ηλιόπουλο επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Αθήνα

Ένα-ένα κλείνουν τα μέτωπα στους μεγάλους Δήμους της χώρας για τον ΣΥΡΙΖΑ και μετά την οριστικοποίηση του Νίκου Μπελαβίλα στον Πειραιά και την προ των πυλών επίσημη ανακοίνωση της Κατερίνας Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη, τελευταίο και σημαντικό ερωτηματικό αποτελεί το πρόσωπο που θα επιλεγεί στον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, τον Δήμο Αθηναίων.

Μετά την χθεσινή συνεδρίαση της πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και με δεδομένη την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το ερχόμενο σαββατοκύριακο, θεωρείται βέβαιο ότι εντός των επόμενων ημερών θα κλείσει και το κεφάλαιο του Δήμου Αθηναίων.

Το ρεπορτάζ του OTAVOICE αναφέρει ότι το πρόσωπο το οποίο συγκεντρώνει τις περισσότερες θετικές εισηγήσεις είναι αυτό του υφυπουργού Εργασίας Νάσου Ηλιόπουλου, μιας και θεωρούν ότι διαθέτει τα ποιοτικά στοιχεία για να κάνουν ένα άνοιγμα στην κοινωνία και να εκφράσουν μια πειστική αυτοδιοικητική πρόταση.

Η θητεία του Νάσου Ηλιόπουλου στο Υπουργείο Εργασίας θεωρούν ότι του προσδίδει ένα αυξημένο κοινωνικό προφίλ πάνω στο οποίο εκτιμούν ότι θα επενδύσουν για να αντιπαρατεθούν στον βασικό αντίπαλο τους, τον Κώστα Μπακογιάννη.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice