OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμος Ασπροπύργου εγκαθιστά υπόγειους κάδους απορριμμάτων

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες για την υπογειοποίηση της αποθήκευσης των αστικών απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών στο κέντρο της πόλης του Ασπροπύργου.

Συγκεκριμένα οι τέσσερις νέοι κάδοι θα τοποθετηθούν κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας και συγκεκριμένα, επί των τεμνόμενων οδών, Αθανασίου Τσίγκου και 28ης Οκτωβρίου καθώς και επί της πλατείας Μπακογιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπογειοποίηση των κάδων απορριμμάτων θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της εικόνας της πόλης καθώς από τη μια θα αποτρέπεται την έκθεση των απορριμμάτων σε κοινή θέα ενώ θα ελέγχεται το πρόβλημα δυσοσμιών.

Το σύστημα βύθισης των κάδων είναι πιστοποιημένο και ανθεκτικής κατασκευής και διασφαλίζεται η μακρόχρονη χρήση χωρίς προβλήματα.

Σχετικά Άρθρα

Π.Ν.Α: Διεθνής προβολή της Ρόδου από μεγάλο κανάλι του Ηνωμένου Βασιλείου

otavoice

Ο Δ. Πατρέων σε Ημερίδα για τη «Διαχείριση πυρόπληκτων ελαιόδεντρων»

otavoice

Η Π.Κ.Μ. στη Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών “Anuga 2025”

otavoice

Δ. Κατερίνης: Εξωστρέφεια και συνεργασία στο επίκεντρο των “Αικατερινείων 2025”

otavoice

ΚΕΔΕ-ΙΤΑ: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Πρώτη Γραμμή για την Πρόληψη της Νεανικής Παραβατικότητας

otavoice

Έναρξη του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του Δήμου Ηλιούπολης

otavoice