OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Πρόταση Μητσοτάκη σε Ταχιάο και σενάρια για Κούβελα στη Θεσσαλονίκη

Πρόταση για να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη στήριξη της ΝΔ από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, δέχτηκε ο αναπληρωτής γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, Νίκος Ταχιάος.

Ο κ. Ταχιάος που είχε κλειδώσει ότι θα συνεχίσει την πολιτική του καριέρα ως υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, δέχτηκε την αιφνιδιαστική πρόταση του προέδρου της ΝΔ την Τετάρτη, προτού ο Γιάννης Μπουτάρης ανακοινώσει τη δική του απόφαση να μην είναι εκ νέου υποψήφιος και απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα το σκεφτεί.

Η τελική απάντηση θα δοθεί μετά το επόμενο ραντεβού ΜητσοτάκηΤαχιάου, που θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Κούβελας με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα δικτύωσης, που σχολίασε την απόφαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη να μην είναι εκ νέου υποψήφιος στον κεντρικό δήμο φούντωσε τα σενάρια εμπλοκής του.

Συγκεκριμένα έγραψε ότι «Η περίοδος Γ. Μπουτάρη στο δήμο Θεσσαλονίκης έκλεισε. Προσκαλώ τους συμπολίτες μου «Ν΄ αλλάξουμε την πόλη». Είναι ευθύνη της γενιάς μας», δηλώνοντας παρών για τις εξελίξεις στην πόλη εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πάντως για την ώρα συνεχίζουν σε δυναμικούς ρυθμούς την προεκλογική τους δραστηριότητα για την διεκδίκηση της δημαρχίας στη Θεσσαλονίκη πρόσωπα της κεντροδεξιάς που έχουν ήδη εκφραστεί δημόσια, όπως ο Γιώργος Ορφανός, ο Χάρης Αηδηνόπουλος και ο Μάκης Κυριζίδης.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ηλιούπολης: Ολοκλήρωση μελέτης του επικίνδυνου σημείου Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου

otavoice

Δ.Αμαρουσίου: Σε ταχείς ρυθμούς, η ανάπλαση του κεντρικού οδικού άξονα της Κυπρίων Αγωνιστών

otavoice

Δ.Αιγάλεω: Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Κινηματογραφικές Βραδιές

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: 6ο Αντάμωμα Παράδοσης και Πολιτισμού

otavoice

Δ.Πειραιά: Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης σε σχολεία της πόλης

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με κτηνοτρόφους του Δήμου – Οι αποφάσεις που ελήφθησαν

otavoice