OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αμαλιάδα: Μήνυμα αγάπης και στήριξης των αδύναμων στην εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Τα παιδικά χαμόγελα ζέσταναν την εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου χθες στην κρύα Αμαλιάδα και έδωσαν όπως χαρακτηριστικά είπε και ο δήμαρχος Ήλιδας μια νότα ελπίδας και αισιοδοξίας. Ο Δήμος Ήλιδας φωταγώγησε για 5η συνεχή χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία Αγ. Αθανασίου στην Αμαλιάδα.

Κλόουν και ξυλοπόδαροι υποδέχονταν τους μικρούς φίλους στο χώρο της εκδήλωσης όπου συμμετείχε  η Φιλαρμονική και η χορωδία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ήλιδας με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Η γιορτινή Χριστουγεννιάτικη βραδιά έκλεισε με συναυλία με τους Μάκη Στούμπανο, Νικόχρηστο Λαμπαούνα, Δημήτρη Τσαουσάκη και Ηλία Θεοδωρόπουλο.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα με χορούς για τα παιδιά, τραγούδια και τους ξυλοπόδαρους να αιφνιδιάζουν ευχάριστα μικρούς και μεγάλους. Παρόντες ο δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΣ Ήλιδας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Σαψάλης,  αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων κ.α.

Μήνυμα από τον δήμαρχο

Περίπου στις 18.30 ο δήμαρχος έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό όπου μεταξύ άλλων ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που σε σύντομο χρόνο έστησαν το δένδρο, τη Φάτνη και την εξέδρα στην Πλατεία Αγίου Αθανασίου και κάλεσε όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.

«Σας καλώ να γιορτάσουμε όλοι μαζί να αισθανθούμε ο ένας τον άλλον δίπλα δίπλα, να μην αφήσουμε κανέναν να αισθανθεί μοναξιά, να προσπαθήσουμε να επισπευτούμε και να σταθούμε δίπλα σε κάθε συνάνθρωπό μας, αυτά τα Χριστούγεννα να μην πεινάσει κανένας,να μην κρυώσει κανένας».

Τέλος ο κ .Χριστοδουλόπουλος, σύμφωνα πάντα με το patrisnews.com, κήρυξε την έναρξη που 5ου Δένδρου Αγάπης και έδωσε εντολή για την φωταγώγηση του εντυπωσιακού δένδρου. Η πλατεία του Αγίου Αθανασίου παρά το τσουχτερό κρύο ήταν γεμάτη κόσμο.

 

Σχετικά Άρθρα

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Η αλήθεια για τον καθαρισμό των σχολείων

otavoice

Μεν. Μποκέας: Να αποδοθεί στο Δήμο Μαλεβιζίου αυτό που του αναλογεί

otavoice

Η απάντηση του δημάρχου Αγίας Βαρβάρας στην Λαϊκή Συσπείρωση

otavoice

Γ. Τρεπεκλής: “Κομβικός ο ρόλος των εργαζομένων στα Ιόνια Νησιά για την ανάπτυξή τους”

otavoice

Το “Tilos Youth Summit”, απάντησε στον κίνδυνο ερημοποίησης

otavoice

Συνεργασία του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες με την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ

otavoice