OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αυτοί είπαν «ναι» στο κάλεσμα Μπουτάρη

Την Πέμπτη το απόγευμα στις 18:30 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη, μετά το κάλεσμα που έκανε ο Γιάννης Μπουτάρης και η Πρωτοβουλία σε δημοτικές παρατάξεις και πολιτικές δυνάμεις.

Το κάλεσμα έγινε την περασμένη Παρασκευή από την Πρωτοβουλία για μια “ευρεία συμπαράταξη όλων των προοδευτικών πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που ενδιαφέρονται να συνθέσουν τις διαφορετικές αλλά συγκλίνουσες προγραμματικές προτάσεις για μια ανοιχτή, εξωστρεφή και δημοκρατική Θεσσαλονίκη”.

Εκπροσώπηση θα υπάρξει από το Κίνημα Αλλαγής, το Ποτάμι και το Δίκτυο Αριστερών Δημοκρατών. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν οι δημοτικές παρατάξεις, “Γειτονιές σε Δράση” και η “Συμμαχία Πολιτών”, ενώ η “Ανοιχτή Πόλη” ακόμα δεν έχει αποφασίσει.

Από τους υποψήφιους δημάρχους, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Οικολογία – Αλληλεγγύη”, Μιχάλης Τρεμόπολος θα συμμετέχει στη συνάντηση, ενώ ο Γρηγόρης Ζαρωτιαδης, επικεφαλής της “Υψιπολις” ,  δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί, ωστόσο θα βρεθεί εκπρόσωπους του συνδυασμού. Το δίδυμο Βούγια-Νυφούδη θα δώσει κανονικά το “παρών”, ενώ η “ομάδα των 5” θα εκπροσωπηθεί από τους Ανδρέα Κουράκη και Παναγιώτη Αβραμόπουλο.

Τέλος, όπως αναφέρει το thestival.gr,  ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού “Ναι στη Θεσσαλονίκη”, Κωνσταντίνος Ζέρβας, δεν θα παρευρεθεί στην συγκεκριμένη συνάντηση.

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice