OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Αθηναίων: O Κώστας Μπακογιάννης συζήτησε με τους κατοίκους του Γκύζη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης συνεχίζει τις επισκέψεις του σε κάθε γωνιά της πόλης προκειμένου να αφουγκραστεί το σφυγμό της. Αυτή τη φορά επισκέφτηκε το Γκύζη και συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής και συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες από την επίσκεψή του στην περιοχή, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με το εξής μήνυμα:

«Αυτή η πόλη σε γεμίζει με αντιφατικές εικόνες. Επιμένει να σου δίνει μαγεία, όσο κι αν έχει εγκαταλειφθεί. Όπως γίνεται και στου Γκύζη. Άνθρωποι που γίνονται καθημερινά μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων, γιατί δεν έχουν διαβάσεις πεζών. Που ζουν σε μία περιοχή με σπασμένα πεζοδρόμια, χωρίς πράσινο και παιδικές χαρές που λειτουργούν μόνο στα χαρτιά, χωρίς φως και καθαριότητα. Με ολοσκότεινες και επικίνδυνες υπόγειες διαβάσεις. Στη συζήτηση μαζί τους, εισπράττω την δικαιολογημένη πικρία και αγανάκτηση, αλλά και τη θέληση να τα αλλάξουμε όλα. «Εδώ στολίζουμε μόνοι μας, δεν είμαστε σαν το Σύνταγμα» ακούστηκε στην κουβέντα. Έτσι είναι, η Αθήνα δεν είναι ενιαία, δεν προσφέρει τα ίδια δικαιώματα σε όλους. Χθες, παραμονή του Αγίου Σάββα, το παρεκκλήσι του νοσοκομείου γιόρτασε την ανθρώπινη δύναμη απέναντι στον πόνο. Ας φέρουμε τα κάτω-πάνω».

Σχετικά Άρθρα

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θεσ/νίκης: Συνεργασία των πολιτών να εντοπιστούν οι ασυνείδητοι

otavoice

O Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό του Δήμου Θέρμης, για την πυρκαγιά

otavoice

Ο δήμαρχος Καβάλας παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού “ΦΙΛΙΠΠΟΙ”

otavoice

ΠΔΕ: Προσπάθειες εξαπάτησης συναλλασσομένων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

otavoice

Δήμαρχος Νάξου: «Η βία και οι απειλές στο ΔΣ δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές»

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου και Δ/ντριας Β΄θμιας εκπαίδευσης

otavoice