OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Πύλου- Νέστορος: Έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών από το «Ζορμπά»

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης  για τον Δήμο Πύλου Νέστορος, μετά από αίτημα της Δημοτικής Αρχής, έκτακτη  χρηματοδότηση  ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, για την αποκατάσταση των ζημιών από τον κυκλώνα «Ζορμπά», σε Γιάλοβα, Μεθώνη, Κορώνη, Φοινικούντα και του λιμανιού της Πύλου.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης  τονίζοντας: « Η αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε στο πέρασμα του ο κυκλώνας «Ζορμπάς» σε λιμενικές υποδομές του Δήμου μας , ο οποίος έχει κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, είναι βασική μας προτεραιότητα».

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Κώστα Πιστιόλα με το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Αγρινίου

otavoice

ΥΠΕΣ: Διευκολύνεται η δημοτολογική τακτοποίηση των Ελλήνων του εξωτερικού

otavoice

Επιστολή Πελετίδη για επέκταση εγκατάστασης επεξεργασίας νερού και Παμπελοποννησιακό

otavoice

Χ. Δούκας: «Τον τελευταίο έναν χρόνο η Αθήνα αλλάζει, μέρα με τη μέρα»

otavoice

Ο Δήμαρχος Ευ. Κούλης στην τελετή του Συλλόγου Αραχωβιτών Γορτυνίας

otavoice

Ο Ν. Χαρδαλιάς στη Σαντορίνη: «Η Περιφέρεια Αττικής είναι εδώ, όπου υπάρχει ανάγκη…»

otavoice